ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μέγας χορηγός ταραμά

Δημοσίευση 20 Μαρτίου 2019, 17:00 / Ανανεώθηκε 26 Μαρτίου 2019, 17:22
Μέγας χορηγός ταραμά
Facebook Twitter Whatsapp

Η κυρία Σκοπούλη, σε αντίθεση με την Μυρσίνη Λοϊζου που δήλωσε πως τσίμπησαν και μετά έφαγε σπίτι της, είχε μαλλον χορτάσει και έτσι, με την ορμή που δίνει στην σκέψη ο υδατάνθρακας των νηστίσιμων, αποφάσισε να ρίξει φως και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Την αδέξια προσπάθεια της Μυρσίνης Λοίζου να γίνει γλυκούλα και να περιγράψει το λιτό γεύμα των νέων ευρωβουλευτών στου Μαξίμου, ήρθε να αποτελειώσει η υποψήφια ευρωβουλευτής Φωτεινή Σκοπούλη που δεν ποντάρει τόσο στο να είναι γλυκούλα αλλά έχει ένα άλλο στυλ, κάπως πιο vigilante.

Η κυρία Σκοπουλη, σε αντίθεση με την Μυρσίνη Λοϊζου που δήλωσε πως τσίμπησαν και μετά έφαγε σπίτι της, είχε μαλλον χορτάσει και έτσι, με την ορμή που δίνει στην σκέψη ο υδατάνθρακας των νηστίσιμων, αποφάσισε να ρίξει φως και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Το τραπέζι, είπε «ήταν χορηγία» και μάλιστα ενός ανθρώπου που όπως η κυρία Σκοπούλη περιέγραψε δεν έχει επιχειρηματικά συμφέροντα...
Ποιος όμως γαλαντόμος ΣΥΡΙΖΑίος χορηγός μπορεί τελικά να ταιριάζει σ' αυτή την περιγραφή-σπαζοκεφαλιά; Ακόμη και ένας ιδιωτικός υπάλληλος μπορεί με λίγη αριστερή φαντασία να χαρακτηριστεί υπηρέτης συμφερόντων ή και του ιμπεριαλισμού..

Κι όμως, κάποιος βρέθηκε! Η διαδικασία δεν θα γίνει ποτέ γνωστή, το αν αναγκάστηκαν δηλαδή να τον ψάξουν προκειμένου να μην βαρύνουν το budget του Μαξίμου με τα έξοδα για τους μεζέδες ή αν ο εκείνος τους βρήκε, αν εμφανίστηκε στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή και είπε «Θα βάλω εγώ τον ταραμά», εκτός κι ο ίδιος ο χορηγός -μυστήριο σπάσει την σιωπή του.

Για να μην είναι όμως επιχειρηματίας ή ιδιωτικός υπάλληλος, το λογικό συμπέρασμα οδηγεί σε κάποιον δημόσιο υπάλληλο ή και σε συνταξιούχο, που αποφάσισε αντί να φάει το βραδινό γιαουρτάκι του να χαρίσει στους ευρωβουλευτές ένα ψιλοτσίμπημα ανάλογο της μικρής αυτής γιορτής.