ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ η Σεμίνα Διγενή

Δημοσίευση 28 Μαρτίου 2019, 16:00 / Ανανεώθηκε 28 Μαρτίου 2019, 16:42
Υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ η Σεμίνα Διγενή
Facebook Twitter Whatsapp

Η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε ότι θα «κατέβει» στις ευρωεκλογές με το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Μετά τη Λιάνα Κανέλλη, άλλη μία γνωστή δημοσιογράφος συστρατεύεται με το κόμμα του Περισσού και αυτή δεν είναι άλλη από τη Σεμίνα Διγενή. Παρόλο που η ευρωλίστα του ΚΚΕ θα δημοσιοποιηθεί από τον Δημήτρη Κουτσούμπα την Δευτέρα, ο οποίος θα παρουσιάσει στο ξενοδοχείο Νόβοτελ και τα 42 ονόματα των υποψηφίων ταυτόχρονα, διέρρευσε ότι μεταξύ αυτών θα είναι και η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια. 

Η ίδια επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά της μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook, όπου ευχαριστούσε όσους της εύχονταν καλή επιτυχία στην κάλπη. Μάλιστα, αποδέχτηκε ανάρτηση της σελίδας «Πάμε ΚΚΕ», η οποία ανέφερε την ήδη πολυσυζητημένη υποψηφιότητά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πλην της Σεμίνας Διγενή, υποψήφιοι με το ΚΚΕ θα είναι και ο ομοσπονδιακός προπονητής στίβου, Ιγκόρ Πομάσκι, ο ανιψιός του Αλέκου Αλαβάνου, Λευτέρης-Νικόλας Αλαβάνος, όπως και ο γνωστός από τα μπλόκα των αγροτών, Γιάννης Βάγγος.

Η κυρία Διγενή, αύριο παρουσιάζει το βιβλίο της σε κεντρικό βιβλιοπωλείο του Πειραιά και εκεί αναμένεται να αναφερθεί στους λόγους που την οδήγησαν να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.