ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ανακοινώσεις και tweets Τζανακόπουλου - Ζούλα για τα... μάτια του Αρτεμίου

Δημοσίευση 9 Απριλίου 2019, 17:00 / Ανανεώθηκε 9 Απριλίου 2019, 17:10
Ανακοινώσεις και tweets Τζανακόπουλου - Ζούλα για τα... μάτια του Αρτεμίου
Facebook Twitter Whatsapp

Απαντώντας στον επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, για τα περί «αδειάσματος» στον Νίκο Παππά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι «όσο κι αν προσπαθήσει δεν θα βρει απολύτως τίποτα μεμπτό για αυτήν την κυβέρνηση, για μένα, για τον Νίκο Παππά ή για οποιονδήποτε άλλον».

Διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνο Ζούλα, με αφορμή τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση της συντακτών για τον Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου και τις σχέσεις του με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.

«Δεν γνωρίζω τις σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου», χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος, με τον κ. Ζούλα να εκτιμά πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κράτησε αποστάσεις από το ζήτημα.

Δείτε το tweet του κ. Ζούλα:

Απαντώντας στο tweet του διευθυντή του γραφείου Τύπου του προέδρου της ΝΔ, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τονίζει πως «ο κ. Ζούλας ζήλεψε τα λαγωνικά της "κίτρινης" δημοσιογραφίας» και διεμήνυσε πως «όσο κι αν ψάξει, όσο κι αν προσπαθήσει δεν θα βρει απολύτως τίποτα μεμπτό για αυτήν την κυβέρνηση, για μένα, για τον Νίκο Παππά ή για οποιονδήποτε άλλον».

Δείτε την ανακοίνωση του κ. Τζανακόπουλου:

«Ο κος Ζούλας ζήλεψε τα λαγωνικά της κίτρινης δημοσιογραφίας και ανακάλυψε ότι δήθεν εγώ σήμερα πήρα αποστάσεις από τον Νίκο Παππά. Αντί ο κος Ζούλας να φαντασιώνεται αποστάσεις, ας γνωρίζει το εξής: Όπως είπα και στην επίσημη ενημέρωση των συντακτών, όσο κι αν ψάξει, όσο κι αν προσπαθήσει δεν θα βρει απολύτως τίποτα μεμπτό για αυτήν την κυβέρνηση, για μένα, για τον Νίκο Παππά ή για οποιονδήποτε άλλον. Να είναι σίγουρος ότι αυτή η τακτική της προσωπικής στοχοποίησης κυβερνητικών στελεχών, το μόνο που καταφέρνει είναι να μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο στον αγώνα για την πάταξη της διαφθοράς».