ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο «κόουτς» Κυριάκος και τα προγνωστικά του Μανώλη Μαυρομμάτη - «Να μην με ξαναπείτε 'Μανόλο'»

Δημοσίευση 14 Απριλίου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 14 Απριλίου 2019, 20:39
Ο «κόουτς» Κυριάκος και τα προγνωστικά του Μανώλη Μαυρομμάτη - «Να μην με ξαναπείτε 'Μανόλο'»
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης επέλεξε τον ρόλο του σπορτσκάστερ, κατά την παρουσίασή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Η άρθρωσή του και οι ιδιαίτερες περιγραφές των ποδοσφαιρικών αγώνων που έχει στο ενεργητικό του τον έκανα ιδιαίτερα αγαπητό στους ποδοσφαιρόφιλους τηλεθεατές. Ο Μανώλης Μαυρομμάτης επέλεξε τον γνώριμο αυτόν ρόλο, του σπορτσκάστερ, κατά την παρουσίασή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Περιέγραψε τη μάχη των ευρωεκλογών ως ένα παιχνίδι, με «κόουτς» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και άφησε αιχμές για τους «δανεικούς» του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, στο τέλος της… περιγραφής έκανε μία έκκληση. Να μην τον αποκαλεί ο κόσμος «Μανόλο», γιατί, όπως είπε με νόημα, «πάει αλλού αυτό», εννοώντας προφανώς τον Μανώλη Πετσίτη.

«Κυρίες και κύριοι, φίλοι και φίλες της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρο τον κόσμο, καλησπέρα σας από τον ναό του πολιτισμού και του αθλητισμού. Βρισκόμαστε εδώ για να σας περιγράψουμε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια όλων των εποχών, κατά τη δική μου άποψη. Και αυτό είναι η μικτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που κατά κύριο λόγο αποτελείται από παίκτες της ΝΔ, και αντίπαλος θα είναι η μικτή της Λατινικής Αμερικής. Η μικτή της Λ. Αμερικής δεν παίζει πλήρης σήμερα και γι’ αυτό το λόγο θα την αντικαταστήσουν εκείνοι που ήταν πρόθυμοι να προχωρήσουν και να προσχωρήσουν στις τάξεις αυτής της ομάδας. Δηλαδή, αυτούς που πήρε δανεικούς η μικτή της Λατινικής Αμερικής, για να είναι ισότιμη σήμερα στον αγωνιστικό χώρο».

Έκλεισε λέγοντας για τους 42 «παίκτες» της ΝΔ ότι «καλούνται να δώσουν μάχη για να κερδίσουν ό,τι έχασε η Ελλάδα», ενώ χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «μεγάλο κόουτς» και «ηγέτη που ξέρει και από αθλητισμό και από πολιτική».

«Ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι αυτός που θα φέρει τη μεγάλη νίκη, καθοδηγώντας μας στη μεγάλη αναμέτρηση. θα είναι 30-18 τα γκολ που θα μπουν σε αυτόν τον αγώνα. Επίσης, σας παρακαλώ, μην με ξαναπείτε «Μανόλο», γιατί μπλέκουμε αλλού, πάμε αλλού…», είπε.