ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ραχήλ Μακρή για δήμαρχο στηρίζει η Παπακώστα

Δημοσίευση 18 Απριλίου 2019, 14:00 / Ανανεώθηκε 22 Απριλίου 2019, 18:40
Ραχήλ Μακρή για δήμαρχο στηρίζει η Παπακώστα
Facebook Twitter Whatsapp

«Το όραμα της Ραχήλ Μακρή υπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών» αναφέρει η ανακοίνωση.

Την υποψηφιότητα της πρώην βουλευτού, Ραχήλ Μακρή, για τη δημαρχία Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης, στηρίζει η Νέα Ελληνική Ορμή.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, συνεδρίασαν σήμερα με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Κατόπιν αυτών, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει την υποψηφιότητα της πρώην βουλευτού Ραχήλ Μακρή για τη Δημαρχία Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης. Με συνεχή κοινοβουλευτικό έλεγχο, επί μία τριετία, υπέρ των πολιτών, χωρίς παρωπίδες και ιδεολογικούς διαχωρισμούς, το όραμα και οι προγραμματικές θέσεις της Ραχήλ Μακρή και του συνδυασμού "Άλλη Πόλη", υπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης».

Στην ανακοίνωσή του, το Ν.Ε.Ο. σημειώνει ακόμα ότι «αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι για την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου, τον οποίο μπορεί και πρέπει να επιτελεί η αυτοδιοίκηση, χρειάζεται ένα νέο μοντέλο διοίκησης, με όραμα, προοπτική και με γνώμονα τον διάλογο και τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο».

Σημειώνεται πως η Ραχήλ Μακρή ήταν βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων το 2012. 

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και εξελέγη βουλευτής Κοζάνης. Διαφώνησε με το τρίτο μνημόνιο και αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Αύγουστο του 2015, ούσα μία από τους βουλευτές που σχημάτισαν την Κ.Ο. της Λαϊκής Ενότητας.

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ήταν υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα στην περιφέρεια Αττικής. Τον Απρίλιο του 2016 γνωστοποίησε τη στήριξή της στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας, αλλά σύντομα αποχώρησε.

Στις 25 Μαρτίου του 2017 ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος Μέτωπο Νίκης.