ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καυστικός Κραουνάκης για Χριστοδουλοπούλου: Θα την έστελνα στο Βλαδιβοστόκ - Μεγάλη γελοιότητα

Δημοσίευση 11 Ιουνίου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 1 Ιουλίου 2019, 18:56
Καυστικός Κραουνάκης για Χριστοδουλοπούλου: Θα την έστελνα στο Βλαδιβοστόκ - Μεγάλη γελοιότητα
Facebook Twitter Whatsapp

Τι είπε ο συνθέτης για Παύλο Πολάκη και Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε ο Σταμάτης Κραουνάκης τις εξελίξεις και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, μιλώντας στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στην ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στην Τασία Χριστοδουλοπούλου και την μετάταξη της κόρης της στη Βουλή, ο συνθέτης είπε χαρακτηριστικά: «Θα την έστελνα στο Βλαδιβοστόκ. Πρόκειται για μεγάλη γελοιότητα. Εκθέτει την κυβέρνηση, αριστερούς ανθρώπους που είναι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μεγάλη ντροπή αυτό που έκανε. Δίνει το δικαίωμα στη Μπακογιάννη να βγαίνει και να λέει, αυτοί που έχουν βολέψει 5.000 βαφτιστήρια», τόνισε.

Για τη φιλία του με τον Παύλο Πολάκη και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τη δημόσια στήριξή του στον υπουργό Υγείας είπε: «Είμαστε πατριώτες με τον Πολάκη, έχω μια συγγένεια σε σχέση με τον θυμό του χωρίς να σημαίνει αυτό ότι συμφωνώ εφ’ όλης της ύλης στον τρόπο που αντιδρά. Ο Πολάκης και με εχθρούς από μέσα από την κυβέρνηση ήταν ο άνθρωπος που με πείσμα έβαλε μπροστά να ανοίξουν οι φάκελοι της διαπλοκής. Κι αν κάτι με πληγώνει είναι ότι όλοι αυτοί τους οποίους δεν ήθελα να ξαναδώ μπροστά μου, τους ξαναβλέπω και κουνάνε και το δάχτυλο στον κόσμο, όπως ο Σημίτης ας πούμε».

Δείτε το βίντεο: