ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η συγκινητική ανάρτηση του Κυμπουρόπουλου για τον πατέρα του

Δημοσίευση 17 Ιουνίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 20 Ιουνίου 2019, 13:18
Η συγκινητική ανάρτηση του Κυμπουρόπουλου για τον πατέρα του
Facebook Twitter Whatsapp

«Με έπεισε ότι η αναπηρία δεν είναι το τέρμα»

Μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook έκανε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα χθες, Κυριακή.

«Με έπεισε ότι η αναπηρία δεν είναι το τέρμα, δεν είναι το τέλος, είναι μια διαφορετική έκφραση της φυσιολογίας», αναφέρει μεταξύ άλλων και προσθέτει: «Σπουδαία γονεϊκή πράξη να βοηθάς το παιδί σου να νιώσει ότι μπορεί να πετάξει, ενόσω κρατάς τα χερούλια από ένα αναπηρικό αμαξίδιο».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Ο #πατέρας μου, που φροντίζει να γυρνάει η #Γη κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. Ο #άνθρωπος, 80 ετών σήμερα, που με μετέφερε κάθε μέρα στην #ιατρική #σχολή για να σπουδάσω, στο #Αττικό #Νοσοκομείο για να εργαστώ και πρόσφατα, κατά την προεκλογική περίοδο, σε 28 νομούς για να σας συναντήσω. 
Είναι ο ίδιος που με έπεισε ότι η #αναπηρία δεν είναι το #τέρμα, δεν είναι το #τέλος, είναι μια διαφορετική #έκφραση της φυσιολογίας. Δίνει -κυριολεκτικά- τη #ζωή του για τη ζωή μου.

Γράφω αυτές τις σειρές, όχι τόσο για να υπογραμμίσω το αυταποδεικτο, ότι του οφείλω πολλά, αλλά κυρίως για να τονίσω ότι αθόρυβα, μετατρέπει τον φόβο της απώλειάς του σε #ώθηση να συνεχίσω πιο δυναμικά την πορεία μου. Σπουδαία γονεϊκή #πράξη να βοηθάς το #παιδί σου να νιώσει ότι μπορεί να πετάξει, ενόσω κρατάς τα χερούλια από ένα αναπηρικό αμαξίδιο».