ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Βίκυ Σταμάτη: «Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις»

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 1 Ιουλίου 2019, 16:18
Facebook Twitter Whatsapp

Σχεδόν αγνώριστη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου μίλησε στην εκπομπή «Τop Story» του Open, για την οικονομική κατάσταση που βιώνει η οικογένειά της αλλά και την κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού, τονίζοντας, μάλιστα, πως του απομένει συγκεκριμένος χρόνος ζωής:

«Είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους. Αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ο σύζυγός μου. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος- να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με κίνηση» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο Άκης έχει έναν πολύ συγκεκριμένο χρόνο ζωής πια. Δεν είναι γιατρός, δεν είναι Θεός, και γι' αυτό δε θα σας πω τον χρόνο»

Όσον αφορά την οικονομική τους κατάσταση, αποκάλυψε ότι τα βγάζουν πέρα με 1.300 ευρώ. 

«Από τις δύο συντάξεις που παίρνει ο κ. Τσοχατζόπουλος – η μία του βουλευτού και η άλλη του πολιτικού μηχανικού/οικονομολόγου-  του επιτρέπεται να παίρνει το ακατάσχετο ποσό, το οποίο είναι 1200 ευρώ από την εκάστοτε σύνταξη. Εκ των οποίων τα 1000 ευρώ απαραίτητα καταβάλλονται κάθε μήνα για τα σχολικά δίδακτρα και τις σχολικές υποχρεώσεις του παιδιού μας». 

«Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις, με άπειρα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που με κάποιο τρόπο μας ευεργετούν σε στιγμές που έχουμε την απόλυτη ανάγκη. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά όχι του φιλικού» τόνισε.

«Δεν διώχθηκε καμία γυναίκα για κουρτίνες»
Η Βίκυ Σταμάτη απάντησε και για τα σχόλια περί «προκλητικότητας» με χαρακτηριστικό παράδειγμα το σπίτι στην Ακρόπολη και τις πολυσυζητημένες πολυτέλειες που διαθέτει. «Έχουν γραφτεί απίθανα πράγματα. Δεν έχει διωχθεί καμία γυναίκα, ούτε για κουρτίνες, ούτε για κορδόνια, ούτε για καναπέδες. Δεν υπάρχει πισίνα. Πώς μπορεί να υπάρχει πισίνα σε ένα διαμέρισμα 180 τ.μ.;», είπε.