ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Έλενα Ράπτη έβαλε... τα γυαλιά στον Βασίλη Κικίλια

Δημοσίευση 22 Αυγούστου 2019, 20:00 / Ανανεώθηκε 22 Αυγούστου 2019, 20:07
Η Έλενα Ράπτη έβαλε... τα γυαλιά στον Βασίλη Κικίλια
Facebook Twitter Whatsapp

Λίγοι ξέρουν το όνομα του συζύγου της κ. Ράπτη, ενώ όλοι γνωρίζουν ποιο είναι το πολιτικό ζευγάρι της χρονιάς...

Η Έλενα Ράπτη όχι μόνο δεν δημοσιοποίησε στα εγχώρια ΜΜΕ τον γάμο με τον αγαπημένο της, αλλά κυρίως δεν χρησιμοποίησε το προσωπικό αυτό γεγονός για να προωθήσει την πολιτική της περσόνα. Τουλάχιστον, σε πλήρη αντίθεση με άλλους συναδέλφους της.

Συγκεκριμένα, η κ. Ράπτη παντρεύτηκε στα... κρυφά και έκανε την αποκάλυψη μέσω Instagram. Όπως έγραψε, ο γάμος της έγινε πριν από λίγο καιρό σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. 

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε η Έλενα Ράπτη.

Όλα αυτά σε πλήρη αντίθεση με τον υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια, ο οποίος εν μέσω προεκλογικής περιόδου χρησιμοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερο την ξεχωριστή αυτή στιγμή της ζωής του για να προβάλει εαυτόν τόσο στα ΜΜΕ, όσο και στον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Πέρα των «βαρέων» πολιτικών προσώπων που παρευρέθησαν στον γάμο Κικίλια - Μπαλατσινού, η προβολή του γεγονότος από παραδοσιακά, αλλά και διαδικτυακά μέσα της χώρας χαρακτηρίστηκε από πολλούς υπέρμετρη.

Τα εν οίκω μη εν δήμω, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...