ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Βασικός ομιλητής σε συνέδριο ο Κώστας Καραμανλής

Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου 2019, 09:00 / Ανανεώθηκε 10 Οκτωβρίου 2019, 10:41
Βασικός ομιλητής σε συνέδριο ο Κώστας Καραμανλής
Facebook Twitter Whatsapp

Πού και πότε θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρέμβαση που θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ως βασικός ομιλητής στο κλειστό τριήμερο συνέδριο που οργανώνεται στις 6-8 Νοεμβρίου στο Cass Business School του Πανεπιστημίου City της βρετανικής πρωτεύουσας από το Costas Grammenos Centre for Shipping, Trade and Finance.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με αφορμή την 35η επέτειο από την ίδρυσή του από τον ομώνυμο καθηγητή, ενώ στη λίστα των ομιλητών συμπεριλαμβάνονται διεθνούς φήμης καθηγητές, πολιτικοί, διπλωμάτες και στελέχη από τους κλάδους της ενέργειας και της ναυτιλίας, από μεγάλα επενδυτικά funds και από τον τραπεζικό τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία δέκα χρόνια ο Κώστας Καραμανλής έχει μιλήσει δημόσια για τις πολιτικές εξελίξεις μόνο μία φόρα, στις 26 Ιουνίου, λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου. Τότε, ο πρώην πρωθυπουργός είχε ανέβει στο βήμα με αφορμή εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και είχε στείλει τα δικά του μηνύματα.