ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καυγάς Μάρκου - Μαρκόπουλου για την ΑΣΟΕΕ: «Καλά έκαναν οι φοιτητές και έκοψαν τη πόρτα» - «Φλερτάρετε με το μπάχαλο»

του Παναγιώτη Τζαννετάτου - Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 25 Νοεμβρίου 2019, 16:06
Καυγάς Μάρκου - Μαρκόπουλου για την ΑΣΟΕΕ: «Καλά έκαναν οι φοιτητές και έκοψαν τη πόρτα» - «Φλερτάρετε με το μπάχαλο»
Facebook Twitter Whatsapp

Άγριος καυγάς με ανταλλαγή βαριών εκφράσεων

Με εντάσεις και αναφορές στα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στην ΑΣΟΕΕ αλλά και ανησυχίες για όσα ενδέχεται να συμβούν ενόψει του τριημέρου του πολυτεχνείου συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου για τους Ποινικούς Κώδικες.

Συγκεκριμένα φωτιές άναψε στην Ολομέλεια η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μάρκου ο οποίος O οποίος επέμεινε στις δηλώσεις του πως καλώς έπραξαν οι φοιτητές και έκοψαν με αλυσοπρίονο την πόρτα του πανεπιστημίου. «Θεωρούμε ότι το κλειστό πανεπιστήμιο είναι τραγωδία. Καλά έκαναν οι φοιτητές και έκοψαν την πόρτα γιατί υπερασπίστηκαν το δικαίωμα να μπουν στο πανεπιστήμιο. Εσείς να ανακαλέσετε γιατί η σύγκλητος έκλεισε το πανεπιστήμιο και πολύ φοβάμαι μη δούμε και άλλα…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο ανέβηκε στο βήμα ο βουλευτής της ΝΔ, Δημ. Μαρκόπουλος ο οποίος χαρακτήρισε «αμετανόητους» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα επικαλούμενος δήλωση του κ. Μπαλάφα πως το ρόπαλο δεν είναι καλάσνικοφ υπενθύμισε, τη δολοφονία του Λαμπράκη, προκειμένου να σημειώσει: «Έχετε κόψει τη σχέση σας με την κοινή λογική. Φλερτάρετε με το μπάχαλο, του δίνετε πολιτική διάσταση και υπόσταση».