ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συρία μέσω... Πατησίων για τη Δόμνα Μιχαηλίδου

Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου 2019, 08:00 / Ανανεώθηκε 25 Νοεμβρίου 2019, 16:57
Συρία μέσω... Πατησίων για τη Δόμνα Μιχαηλίδου
Facebook Twitter Whatsapp

Το σχόλιό της για τα ευρήματα εντός της ΑΣΟΕΕ

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στα social media σχόλιο της υφυπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου, αναφορικά με τα ευρήματα της αστυνομίας εντός της ΑΣΟΕΕ.

Σύμφωνα με την ίδια, τα «όπλα» που εντοπίστηκαν σε χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου είναι «όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας»!

«Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε ένα πανεπιστήμιο, έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό, όταν έχουν βρεθεί ουσιαστικά τρομερά επικίνδυνα όπλα μέσα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Το αν έκανε καλά η αστυνομία που βρήκε ένα τέτοιο μεγάλο έγκλημα, με ξεπερνά» δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Μιχαηλίδου, στον Flash 99.4.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, κοντάρια, κράνη, γάντια και κουκούλες full face.

Σχετικές φωτογραφίες είχε δημοσιοποιήσει η αστυνομία.