ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Σφαγή» στην εκπομπή του Παπαδάκη ανάμεσα σε δημοσιογράφο και βουλευτή: «Κοιμόσουν με τον Καμμένο» - «Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά» (Βίντεο)

Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου 2020, 13:00 / Ανανεώθηκε 24 Ιανουαρίου 2020, 12:36
Facebook Twitter Whatsapp

Απολαυστικός καυγάς ανάμεσα σε Στρατάκη και Κεγκέρογλου

Στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη βρέθηκαν ως καλεσμένοι, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Η συζήτηση έφτασε στο θέμα της επίθεσης του δημοσιογράφου της Deutshe Welle και κάπου εκεί ξέσπασε ο καυγάς, τον οποίο παρά τις προσπάθειές του, δεν μπορούσε να σταματήσει ο παρουσιαστής. Ο κ. Κεγκέρογλου έσπευσε να καταδικάσει το συμβάν, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει ότι συνωστίζονταν στις πλατείες με τη συγκεκριμένα μερίδα του κόσμου, προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην εξωτερική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ απάντησε: «Με αυτούς ήσαστε μαζί στην πλατεία το ’11 κ. Στρατάκη. Ψάχνεσαι για να το ακούσεις». Τότε ήρθε η ανταπάντηση: «Εσείς κυβερνήσατε με τον Σαμαρά και τέρμα αυτή η καραμέλα».

Τότε η ένταση ξεπέρασε τα όρια. Ο κ. Κεγκέρογλου του ζήτησε να μην τον διακόπτει όταν μιλάει, με την απάντηση που πήρε να είναι: «Γιατί, ποιος είσαι, ο πάπας;».

«Εσύ κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο», είπε ο κ. Κεγκέρογλου με τον κ. Στρατάκη να απαντά: «Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά. Άσε μας τώρα. Τραβάς τη ζώνη σου για καυγά! Έτσι θα αποκτήσετε πολιτική θέση;».