current views are: 8

24 Απριλίου 2017
Δημοσίευση13:19

«Χουντίνι» ο Τζανακόπουλος άρχισε να «εξαφανίζει» τα περίφημα αντίμετρα

Την φήμη του μάγου Χουντίνι ζήλεψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και πριν ακόμα εφαρμόσει η κυβέρνηση τα αντίμετρα 

Δημοσίευση 13:19’

Την φήμη του μάγου Χουντίνι ζήλεψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και πριν ακόμα εφαρμόσει η κυβέρνηση τα αντίμετρα 

Την φήμη του μάγου Χουντίνι ζήλεψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και πριν ακόμα εφαρμόσει η κυβέρνηση τα αντίμετρα άρχισε να τα “εξαφανίζει”.

Βέβαια ο συμπαθέστατος Υπουργός Επικρατείας  Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν ευθύνεται για την “εξαφάνιση” αφού ως γνωστόν αυτός απλώς παρουσιάζει πολιτικές αποφάσεις που παίρνουν άλλοι!  Γιατί ως γνωστόν όσο είμαστε σε εποπτεία “μπλέκουν” πολλοί όσον αφορά τα οικονομικά μέτρα που παίρνει η εκάστοτε κυβέρνηση.

Και ως γνωστόν όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει

Έτσι λοιπόν στο δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 21/4/2017 πανηγυρίζοντας για το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 4,19% κάνει ειδική αναφορά στα θετικά μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση για να ανακουφίσει όλους εμάς πους μας έχει “ξεζουμίσει” όπως παραδέχεται και η ίδια, με τους υψηλούς φόρους που επιβάλλει.

Τα θετικά μέτρα λοιπόν , είναι τα περίφημα αντίμετρα  που θα μας ανακουφίσουν από όσα έχουμε μέχρι σήμερα υποστεί. Τα θετικά αυτά μέτρα (μακάρι να τα δούμε και να εφαρμόζονται) είναι σύφωνα με το δελτίο τύπου του κ. Τζανακόπουλου τα ακόλουθα:

Εάν έχετε ασθενή μνήμη  να σας θυμίσουμε πως μέσα σε αυτά υπήρχε και η μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις από 29% που είναι σήμερα στο 26%. Μπορείτε να δείτε και το σχετικό δημοσίευμά μας για το συγκεκριμένο θέμα. , δυστυχώς όπως βλέπετε λείπει από την παραπάνω λίστα  το συγκεκριμένο μέτρο.

Αμάν βρε υπουργέ ένα αναπτυξιακό μέτρο είχατε μέσα στα αντίμετρα και το πήρατε πίσω; 


σχετικα αρθρα