current views are: 5

25 Απριλίου 2017
Δημοσίευση07:42

Ο Μητσοτάκης και ο «απρόσκλητος επισκέπτης» στον αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας

Πήγε για να θαυμάσει τις αρχαιότητες και βρήκε σκυλάκι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φρόντισε για ακόμα μία φορά να ενημερώσει για τα φιλοζωικά του 

Δημοσίευση 07:42’

Πήγε για να θαυμάσει τις αρχαιότητες και βρήκε σκυλάκι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φρόντισε για ακόμα μία φορά να ενημερώσει για τα φιλοζωικά του 

Πήγε για να θαυμάσει τις αρχαιότητες και βρήκε σκυλάκι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φρόντισε για ακόμα μία φορά να ενημερώσει για τα φιλοζωϊκά του αισθήματα, ποστάροντας μία φωτογραφία στο Instagram  από ένα αδέσποτο κουτάβι.

Όπως έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης , το κουταβάκι αυτό βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας,(Νάουσα) όπου πραγματοποίησε επίσκεψη την Κυριακή και ο ίδιος το πήρε στην Αθήνα προκειμένου να το “υιοθετήσει”. Όμως μέχρι να φτάσει στην Αθήνα το κουταβάκι υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στη Βέροια. 

Συγκεκριμένα καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ πλησίαζε στον αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας, ένα μικρό σκυλάκι έκανε “μπλόκο” στην αυτοκινητοπομπή.

Δεν έφευγε μάλιστα  από τη μέση του δρόμου παρόλες τις «εκκλήσεις» που του έγιναν. Ρωτώντας τον φύλακα της περιοχής, έγινε γνωστό ότι το κουτάβι ήταν αδέσποτο και τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης περισυνέλεξε το πανέμορφο ζωάκι και το πήρε μαζί του στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Ο κ. Μητσοτάκης έγραψε αναλυτικά στον λογαριασμό του για το συγκεκριμένο περιστατικό: “Την βρήκαμε στον αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας. Την πήραμε μαζί μας με σκοπό να την φέρουμε στην Αθήνα αλλά μέχρι να φτάσουμε Βέροια υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που ξέρουμε ότι θα την φροντίσουν, θα την εμβολιάσουν, θα της βάλουν τσιπάκι, θα την στειρώσουν και θα της δώσουν όλη την αγάπη που χρειάζεται. Θα την παρακολουθούμε στενά!

 

Όπως ήταν φυσικό τα τοπικά ΜΜΕ ασχολήθηκαν με το θέμα από όπου και οι σχετικές φωτογραφίες


σχετικα αρθρα