current views are: 7

10 Μαΐου 2017
Δημοσίευση09:34

Καρκινοπαθής σε Τσίπρα: Πως θα ζήσω με 652 ευρώ σύνταξη;

Μπορεί οι τηλεοπτικές κάμερες να κατέγραψαν την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου όμως ελάχιστα θα αναδείξουν το 

Δημοσίευση 09:34’

Μπορεί οι τηλεοπτικές κάμερες να κατέγραψαν την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου όμως ελάχιστα θα αναδείξουν το 

Μπορεί οι τηλεοπτικές κάμερες να κατέγραψαν την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου όμως ελάχιστα θα αναδείξουν το αγωνιώδες ερώτημα του καρκινοπαθή συνταξιούχου προς τον πρωθυπουργό ,που έχει να κάνει με την ίδια την επιβίωσή του. 

Ο κ. Τσίπρας έφτασε στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου όπου ξεναγήθηκε στους χώρους του κέντρου συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα και την διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου.

Εκεί ο πρωθυπουργός έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών από κάποιους παρευρισκόμενους ενώ κάποιοι άλλοι τον επευφημούσαν και έβγαζαν selfie μαζί του.

Τότε ο πρωθυπουργός άκουσε το ερώτημα ενός καρκινοπαθή που με μόλις 652 ευρώ τον μήνα καλείται να πληρώσει ΕΝΦΙΑ , φόρο εισοδήματος, ΔΕΚΟ,  όλες τις υποχρεώσεις του και παράλληλα να επιβιώσει. Το ερώτημα που θέτει είναι για αυτόν ζωτικής σημασίας. 

Πως θα ζήσω με 652 ευρώ σύνταξη;

Την απάντηση του πρωθυπουργού , και την “χαλαρότητα” με την οποία αντιμετωπίζει τον συνταξιούχο αφήνουμε να την σχολιάσετε εσείς. Άλλωστε το βίντεο από το thousandnews.gr δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμό. 

Όσο για το ποιος έκοψε τι, και πότε στις συντάξεις είναι ένα ερώτημα που η απάντησή του δεν δίνει λύση ούτε ανακουφίζει τον καρκινοπαθή που σε ρωτάει απλώς  πως θα επιβιώσει. 

Άλλωστε για πολλούς από εσάς το ερώτημα του καρκινοπαθή αποτελεί μέρος της καθημερινότητά σας.


σχετικα αρθρα