current views are: 6

12 Μαΐου 2017
Δημοσίευση07:35

«Πετάει» το Ελληνικό… αλλά μπουλντόζες δεν βλέπουμε

Μπορεί η επένδυση του Ελληνικού να βρίσκεται στην κορυφή του αφηγήματος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί ανάπτυξης , ωστόσο τίποτα ακόμα δεν 

Δημοσίευση 07:35’

Μπορεί η επένδυση του Ελληνικού να βρίσκεται στην κορυφή του αφηγήματος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί ανάπτυξης , ωστόσο τίποτα ακόμα δεν 

Μπορεί η επένδυση του Ελληνικού να βρίσκεται στην κορυφή του αφηγήματος ,του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί ανάπτυξης , ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι  ξεκάθαρο. 

Διαβάζουμε για το θέμα στη στήλη “Μικροπολιτικός” στα “Νέα” : ” Εννέα μήνες μετά την έγκριση της επένδυσης του Ελληνικού ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος εμφανίστηκε χθες στη Βουλή για να απαντήσει σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και για να πει ότι “αυστηρό χρονοδιάγραμμα, όταν κάποια πράγματα είναι εκτός ελέγχου της κυβέρνησης, δεν μπορεί να υπάρχει”.

Τι να εννοούσε ο ποιητής; Ότι όσο είναι σε εκκρεμότητα τα δασικά, τα αρχαιολογικά και λοιπά προσκόμματα που εγείρονται για το Ελληνικό, η κυβέρνηση δεν μπορεί να πει πότε θα ξεκινήσει. Παρ’ όλα αυτά είπε ότι υπάρχει η δέσμευση να προχωρήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα και εκτίμησε ότι οι παραπάνω εκκρεμότητες θα λυθούν πολύ γρήγορα. Για να καθησυχάσει όσους ανησυχούν δήλωσε ότι: “στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται η οριστική επίλυση του ζητήματος” Για να δούμε….σχολιάζει σκωπτικά ο “Μικροπολιτικός” στα “Νέα” 


σχετικα αρθρα