ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η προσπάθεια της Ραχήλ να μπει στη Βουλή «βρήκε».... ΜΑΤ

Δημοσίευση 19 Μαΐου 2017, 12:53 / Ανανεώθηκε 19 Μαΐου 2017, 12:30
Η προσπάθεια της Ραχήλ να μπει στη Βουλή «βρήκε».... ΜΑΤ
Facebook Twitter Whatsapp

Με μπλουζάκι που έγραφε "Φρουρά, Φρουρά ρε Φρουρααα", η Ραχήλ Μακρή και μερικοί υποστηρικτές του νεοσύστατου κόμματός της  (Μέτωπο Νίκης) 

Με μπλουζάκι που έγραφε "Φρουρά, Φρουρά ρε Φρουρααα", η Ραχήλ Μακρή και μερικοί υποστηρικτές του νεοσύστατου κόμματός της  (Μέτωπο Νίκης) επιχείρησε να εισβάλλει χθες  στη Βουλή την ώρα που γινόταν η ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο. Αλλά τα… σχέδια, του χάλασαν τα ΜΑΤ!
Το video ανέβηκε στη σελίδα του Μετώπου Νίκης στο Facebook και δείχνει τη Ραχήλ Μακρή νοδηγεί μια μικρή ομάδα ανθρώπων από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στα σκαλιά προς το περιστύλιο.

Εκεί τους σταμάτησαν οι  άνδρες των ΜΑΤ. Αρχικά, ένας από τους άνδρες πιάνει τη Ραχήλ Μακρή για να μην περάσει, εκείνη στρέφεται προς την πλατεία Συντάγματος και κάνει το σήμα της νίκης και φωνάζει «κάτω η Χούντα».

Όταν ο άνδρας των ΜΑΤ την αγκαλιάζει για να την απομακρύνει, η πρώην βουλευτής γίνεται έξαλλη και του φωνάζει «γιατί με πιάνεις». Η διμοιρία των ΜΑΤ έχει κλείσει την πρόσβαση προς το περιστύλιο και κάπου εκεί η "επανάσταση" έληξε. 

Αφού δείτε το βίντεο κάθε δικό μας σχόλιο περιττεύει