Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος σε λίγους μήνες θα κρατήσει το νέο μέλος της οικογένειάς τους και καρπό του έρωτα του με την δημοσιογράφο, Σία Κοσιώνη.

Με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ερωτηθείς για το αν είναι ευτυχισμένος απάντησε στην Ζήνα Κουτσελίνη «Πολύ. Πάρα πολύ» και μίλησε για τον θεσμό της οικογένειας και τα κοινά: «Πιστεύω ότι οφείλουμε, όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε με τα κοινά, να προστατεύουμε και να περιφρουρούμε τις οικογένειές μας και κυρίως τα παιδάκια μας. Όσο ανοιχτοί πρέπει να είμαστε για εμάς τους ίδιους και για τη δουλειά μας, τόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε όταν εμπλέκονται άλλοι άνθρωποι που αγαπάμε, οι οποίοι δεν έχουν κανένα λόγο να πληρώνουν το κόστος των δικών μας επιλογών. Πέρα από όλα τα άλλα, τι είναι το πρώτο πράγμα που είσαι; Πατέρας. Πρέπει λοιπόν να δημιουργήσεις ένα οχυρό αγάπης για να στεγάσεις τα παιδιά σου».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τον επικείμενο γάμο του με την ανκοργουμαν του ΣΚΑΙ, δήλωσε συγκρατημένα «Ό,τι και να γίνει, θα προσπαθήσουμε να γίνει αυστηρά μεταξύ μας».