current views are: 5

19 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση15:39

Oνοματοδοσία κεντρικού δρόμου του Αρκαλοχωρίου σε «οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»

Μετά από αίτημα φορέων και στελεχών της Νέας Δηµοκρατίας, η Δηµοτική Αρχή του Δήµου Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ψήφισμα ονοµατοθεσίας οδού εντός των γεωγραφικών ορίων της Δηµοτικής Κοινότητας Αρκαλοχωρίου 

 

Δημοσίευση 15:39’

Μετά από αίτημα φορέων και στελεχών της Νέας Δηµοκρατίας, η Δηµοτική Αρχή του Δήµου Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ψήφισμα ονοµατοθεσίας οδού εντός των γεωγραφικών ορίων της Δηµοτικής Κοινότητας Αρκαλοχωρίου 

 

Μετά από αίτημα φορέων και στελεχών της Νέας Δηµοκρατίας, η Δηµοτική Αρχή του Δήµου Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε το ακόλουθο ψήφισμα για συζήτηση στο επόµενο Δηµοτικό Συµβούλιο:

«Το Δηµοτικό Συµβούλιο του Δήµου Μινώα Πεδιάδας εκφράζει τη θλίψη του, καθώς και τη θλίψη των πολιτών για την απώλεια του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και εκφράζει τα θερµά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σε όλη την διάρκεια του δημόσιου βίου του ο εκδηµήσας άσκησε υποδειγµατικά τα καθήκοντά του, µε ήθος, µε εθνική αξιοπρέπεια και συνέπεια έναντι του δηµοσίου συµφέροντος.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ένας από τους σηµαντικότερους πολιτικούς της νεότερης Ελλάδας πέρασε πλέον στην ιστορία και στη δίκαιη κρίση του ιστορικού του µέλλοντος.

Το Δηµοτικό Συµβούλιο του Δήµου Μινώα Πεδιάδας αποφασίζει να αποδοθεί από το Δήµο Μινώα Πεδιάδας η πρέπουσα τιµή στον Κρητικό Πολιτικό µε την ονοµατοθεσία οδού εντός των γεωγραφικών ορίων της Δηµοτικής Κοινότητας Αρκαλοχωρίου µετά από πρόταση του Τοπικού Συµβουλίου. »

Σε δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης χαιρέτησε την πρωτοβουλία αυτή δηλώνοντας:

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης και τιμής στον Κρητικό πολιτικό πουμε το έργο, το ήθος, τη διορατικότητα και την ειλικρίνεια του άσκησε υποδειγματικά τα καθήκοντά του υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον.

Πρόκειται για μια κίνηση που αποτίει ελάχιστο φόρο τιμής στην πολιτική προσφορά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και τιμά τους κατοίκους της περιοχής»


σχετικα αρθρα