current views are: 10

23 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση12:17

Στ. Θεοδωράκης: Τελικά δεν είναι όλα καλά με την υγεία μου…

Τις εξελίξεις γύρω από την υγεία του ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ύστερα από την επέμβαση που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα για αφαίρεση όγκου. 

Δημοσίευση 12:17’

Τις εξελίξεις γύρω από την υγεία του ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ύστερα από την επέμβαση που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα για αφαίρεση όγκου. 

Τις εξελίξεις γύρω από την υγεία του ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ύστερα από την επέμβαση που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα για αφαίρεση όγκου

Με μήνυμά του στο Facebook, ο επικεφαλής του Ποταμιού σημειώνει ότι οι ιστολογικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι για τους επόμενους μήνες πρέπει να λάβει φαρμακευτική αγωγή.

«Τελικά δεν είναι “όλα καλά”. Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι για τους επόμενους μήνες θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε:

«Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν. Εδώ και δύο μέρες σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να το ανακοινώσω. Ή αν θα υπομένω υποκριτικά τις ζεστές ευχές, «περαστικά», «μπράβο, όλα τέλειωσαν». Όμως, από τη στιγμή που είσαι στην πολιτική δεν μπορεί άλλα να ξέρουν οι φίλοι σου και άλλα η κοινωνία».

Στη συνέχεια, απηύθυνε και μία παράκληση:

«Τώρα όμως που το μάθατε θέλω να σας ζητήσω και να το ξεχάσετε. Προφανώς τα ΜΜΕ θα ασχοληθούν για μια – δυο μέρες. Όμως η κουβέντα θα ήθελα να σταματήσει εδώ. Δεν έχω σκοπό να κάνω συζητήσεις ή να δώσω συνεντεύξεις με θέμα την υγεία μου. Θέλω να παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς. Για κάποιους, συναγωνιστής, για κάποιους, αντίπαλος, για κάποιους, αδιάφορος».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:


σχετικα αρθρα