ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο «προκλητικός» κ. Μπάρκας ή πως «πετάς την μπάλα στη εξέδρα»

Δημοσίευση 12 Ιουλίου 2017, 12:27 / Ανανεώθηκε 12 Ιουλίου 2017, 16:38
Ο «προκλητικός» κ. Μπάρκας ή πως «πετάς την μπάλα στη εξέδρα»
Facebook Twitter Whatsapp

"Ρεσιτάλ" έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Μπάρκας στην σημερινή τηλεοπτική παρουσία του στο πρωϊνό του ΣΚΑΪ. Κάθε φορά που ο παρουσιαστής 

"Ρεσιτάλ" έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Μπάρκας στην σημερινή τηλεοπτική παρουσία του στο πρωϊνό του ΣΚΑΪ. Κάθε φορά που ο παρουσιαστής τον ρωτούσε κάτι, αυτός απαντούσε αφήνοντας "αιχμές" για τον δημοσιογράφο, σε μια προσπάθεια του να μην απαντήσει επί της ουσίας. "Καλή" δεν λέμε η τακτική του αλλά πολύ καλύτερη η υπομονή του Δημήτρη Οικονόμου που επέμενε να πάρει μια απάντηση! 

Ο κ. Μπάρκας απευθυνόμενος στον παρουσιαστή  εξακολουθούσε προκλητικά να τον ταυτίζει με την αξιωματική αντιπολίτευση και τις θέσεις της. Έτσι όσον αφορά τις επεμβάσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης από στελέχη της κυβέρνησης  υπεραμύνθηκε βεβαίως τονίζοντας: "Θα κρίνουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης" και βέβαια αυτό είναι θεμιτό , οι παρεμβάσεις είναι αθέμιτες σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα. Όταν μάλιστα ο παρουσιαστής τον πήγε στα θέματα της οικονομίας τότε τον άκουσε έκπληκτος να του απαντά: "Δεν σας συμφέρει να κουβεντιάσουμε τα θέματα της οικονομίας!"

Λες και ζούμε κανέναν "χρυσό αιώνα" και όλοι εμείς οι βαριά φορολογούμενοι από την κυβέρνηση του κ. Μπάρκα έχουμε όφελος να μην βλέπουμε τα "επιτεύγματα" της κυβέρνησης!

Αλλά μάλλον ο συνάδελφος κ. Μπάρκας- αφού ως γνωστόν πριν μπει στην πολιτική εργάζονταν στην εφημερίδα "Αυγή" -θεωρεί πως πρέπει να μένουμε σιωπηλοί σε ότι στραβό κάνει μια κυβέρνηση. Αλλά ο δικός μας ρόλος είναι να ασκούμε κριτική στην εκάστοτε εξουσία με όποιο τίμημα.

Φαίνεται όμως πως εμείς και ο κ. Μπάρκας υπηρετούμε άλλη "σχολή δημοσιογραφίας"  ή για να ακριβολογούμε ο κ. Μπάρκας ξέχασε τα βασικά μπαίνοντας στην πολιτική. 

Γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως όσοι διαφωνούν με τις κυβερνητικές επιλογές είναι κακόβουλοι και όργανα της αντιπολίτευσης όπως άφησε πολλάκις να εννοηθεί ο κ. Κ. Μπάρκας.

Σε κάθε περίπτωση όλοι κρινόμαστε από τους πολίτες ,εμείς ως δημοσιογράφοι καθημερινά και ο κ. Μπάρκας κάθε τέσσερα χρόνια σύμφωνα με το Σύνταγμα. Βέβαια στην χώρα μας , οι κυβερνήσεις τις περισσότερες φορές κρίνονται πιο σύντομα. 

Σ.Μ