current views are: 7

13 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση08:22

Δεν είναι ο Μ. Ζαφειρόπουλος ο «εκλεκτός» της ΝΔ για τον ΔΣΑ

Μπορεί να είναι σχετικά νωρίς αφού οι εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών είναι προγραμματισμένες για τις 25 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους , όμως η ακατάσχετη “φημολογία”

Δημοσίευση 08:22’

Μπορεί να είναι σχετικά νωρίς αφού οι εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών είναι προγραμματισμένες για τις 25 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους , όμως η ακατάσχετη “φημολογία”

Μπορεί να είναι σχετικά νωρίς αφού οι εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών είναι προγραμματισμένες για τις 25 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους , όμως η ακατάσχετη “φημολογία” που αναπτύσσεται μας αναγκάζει να ασχοληθούμε για να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους. Ο λόγος που το κάνουμε είναι γιατί η αλήθεια είναι το ζητούμενο σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και όχι οι ψευδείς ισχυρισμοί που στόχο έχουν να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη. 

Στις προσεχείς εκλογές λοιπόν του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών τέσσερις υποψήφιοι από τον κεντροδεξιό χώρο ευελπιστούν να έχουν το χρίσμα της ΝΔ, ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν τον μεγαλύτερο δικηγορικό σύλλογο της χώρας. 

Οι δύο από αυτούς είναι νεαρής ηλικίας και δεν έχουν καμία τύχη στο να καταφέρουν το ποθητό για αυτούς αποτέλεσμα. Ένας τρίτος λοιπόν, και για να μιλάμε με ονόματα ο κ. Μιχάλης Ζαφειρόπουλος διαδίδει παντού πως έχει εξασφαλίσει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς εκλογές του ΔΣΑ. 

Το newpost.gr επικοινώνησε με κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ (που σημειωτέον έχει λόγο και ρόλο σε αυτές τις διαδικασίες) και μας ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ πως ουδείς έχει χρίσμα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επομένως η “πρεμούρα” του κ. Ζαφειρόπουλου για το χρίσμα έχει να κάνει προφανώς με την δυναμική που αναπτύσσει ανάμεσα στους συναδέλφους της η κ. Ιωάννα Καλλατζάκου νυν αντιπρόεδρος του ΔΣΑ η οποία ως γνωστόν ανήκει και αυτή στο χώρο της ΝΔ. 

Φαίνεται πως η δυναμική αυτή ανάγκασε τον κ. Ζαφειρόπουλο να καταφύγει (ελπίζουμε να μην τον εκθέτουν κάποιοι “φίλοι” του) στο να “κυκλοφορήσει” στην δικηγορική πιάτσα πως είναι ο εκλεκτός της ΝΔ για την θέση του υποψηφίου προέδρου του ΔΣΑ. 

Οι φήμες έφτασαν και σε εμάς, και με ένα τηλεφώνημα ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα γιατί δεν είναι σωστό να δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις. Εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις για να σας προσφέρουμε έγκαιρη και κυρίως έγκυρη ενημέρωση. 

Σ.Μ 


σχετικα αρθρα