current views are: 10

21 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση07:34

Το «στοίχημα» του Ν. Αλιβιζάτου για την εκλογή ηγεσίας στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Σε άνθρωπο για «ειδικές αποστολές» εξελίσσεται ο καθηγητής, Νίκος Αλιβιζάτος

Δημοσίευση 07:34’
Νίκος Αλιβιζάτος

Σε άνθρωπο για «ειδικές αποστολές» εξελίσσεται ο καθηγητής, Νίκος Αλιβιζάτος

Σε άνθρωπο για «ειδικές αποστολές» εξελίσσεται ο καθηγητής, Νίκος Αλιβιζάτος που έχει σηκώσει τα μανίκια όχι λόγω ζέστης αλλά γιατί ως επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής, άρχισε να δουλεύει συστηματικά για το αδιάβλητο και απρόσκοπτο της διαδικασίας ανάδειξης ηγεσίας στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Ο έγκριτος συνταγματολόγος δεν είναι η πρώτη φορά που καλείται να φέρει εις πέρας… ειδικές αποστολές.

Ο Στ. Θεοδωράκης τον είχε προτείνει ως υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατίας όταν προέκυψε το αδιέξοδο με τον Στ. Δήμα.

Επίσης, η κυβέρνηση ΣαμαράΒενιζέλουΚουβέλη του είχε αναθέσει την κατάρτιση νομοθετικής πρότασης για τη γρήγορη ταχεία μετάβαση στο νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ. 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», το στοίχημα που έχει αναλάβει ο κ. Αλιβιζάτος μόνο εύκολο δεν είναι. 

Το «κάζο» στις εκλογές της ΝΔ με την κατάρρευση του συστήματος δεν ξεχνιέται και ο κ. Αλιβιζάτος θέλει να αποφύγει παρόμοιο περιστατικό. 

Οι προθεσμίες είναι ιδιαίτερα «σφιχτές» με κυριότερους σταθμούς την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, την προεκλογική περίοδο, τον καθορισμό των δύο γύρων για την εκλογή και την ημερομηνία για το συνέδριο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ο κ. Αλιβιζάτος έχει ήδη συναντηθεί με τη Φώφη Γεννηματά, τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Βαγγέλη Βενιζέλο αλλά και τον Γιώργο Καμίνη


σχετικα αρθρα