current views are: 5

23 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση06:52

Απίστευτη ατάκα Ελ. Αυλωνίτου για Γ. Βαρουφάκη: Κάνει σαν απατημένος σύζυγος!

Καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής του Γ. Αυτιά ήταν το πρωί της Κυριακής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου και ήταν… χείμαρρος

Δημοσίευση 06:52’

Καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής του Γ. Αυτιά ήταν το πρωί της Κυριακής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου και ήταν… χείμαρρος

Καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής του Γ. Αυτιά ήταν το πρωί της Κυριακής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου και ήταν… χείμαρρος. 

Συγκεκριμένα μιλώντας για τον Γ. Βαρουφάκη είπε: Επίτηδες βάλατε την Α. Βουγιουκλάκη (αναφέρεται σε απόσπασμα και τραγούδι που ακούστηκε κατά την εισαγωγή), γιατί έχω πει ότι ο κ. Βαρουφάκης «Βουγιουκλακίζει». Το έχω πει. Έχετε δει την υπολοχαγό Νατάσα; Αυτό το πάθος, την υπερβολή. Είχα ρίξει δάκρυ κορόμηλο τότε. Να το κάνει γυναίκα είναι εντάξει αλλά να το κάνει ένας άντρας είναι…».

«Έχετε δει απατημένο σύζυγο; Έτσι δρα ο άνθρωπος. Ο κ. Τσίπρας είναι ένας ευγενής άνθρωπος, τον άκουσε, μας εξήγησε ο κ. Βαρουφάκης και αφού τον άκουσε και τις προτάσεις του είπε “Ευχαριστώ δεν θα πάρω” (…) και όχι μόνο αυτό αλλά τον “έστειλε” κιόλας» είπε και πρόσθεσε: «Και τώρα είναι ως απατημένος σύζυγος που κάνει ό,τι μπορεί… Πάντως στο Γουδή ο κ. Τσίπρας θα πάει όταν εγκαινιάσει το μετρό».


σχετικα αρθρα