ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παρέμβαση Στρατούλη και Ζωής στον πλειστηριασμό της «Πήγασος»

Δημοσίευση 26 Ιουλίου 2017, 17:07 / Ανανεώθηκε 26 Ιουλίου 2017, 17:12
Παρέμβαση Στρατούλη και Ζωής στον πλειστηριασμό της «Πήγασος»
Facebook Twitter Whatsapp

Περίπου 200 άτομα, στελέχη της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Στρατούλη, της «Πλεύσης Ελευθερίας» υπό τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και του κινήματος «Δεν Πληρώνω» παρακολουθούν με ενδιαφέρον τον πλειστηριασμό της «Πήγασος Εκδοτική». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περίπου 200 άτομα, στελέχη της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Στρατούλη, της «Πλεύσης Ελευθερίας» υπό τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και του κινήματος «Δεν Πληρώνω» παρακολουθούν με ενδιαφέρον τον πλειστηριασμό της «Πήγασος Εκδοτική».

Όπως είπε στο newpost ο Δημήτρης Στρατούλης: «Εκφράσαμε στους εργαζόμενους τις επιφυλάξεις μας. Θεωρούμε ότι αυτός ο πλειστηριασμός δεν πρέπει να γίνει γιατί δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι θα ωφεληθούν οι εργαζόμενοι. Υπάρχει ο φόβος να περάσουν τα περιουσιακά στοιχεία της "Πήγασος" στις τράπεζες, ενώ κι ο νέος εργοδότης, αν προκύψει, δεν έχει δεσμευτεί για επαναπρόσληψη των εργαζομένων».

Σύμφωνα με τον κ. Στρατούλη, οι εργαζόμενοι, συνεπικουρούμενοι από τις συνδικαλιστικές τους ενώσεις, επιμένουν ότι θέλουν να γίνει ο πλειστηριασμός, καθώς ελπίζουν ότι έτσι θα καταφέρουν να λάβουν τα δεδουλευμένα τους ή μέρος αυτών.

Νωρίτερα, είχε προκληθεί ένταση καθώς τα στελέχη της ΛΑΕ και της «Πλεύσης Ελευθερίας» απαίτησαν και κατάφεραν να διακοπούν πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών.

Ντ. Κ.