ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τι σχέση έχουν ο Β. Οικονόμου και ο Ι. Φωτήλας με τον Μέσι και τον Νεϊμάρ;

Δημοσίευση 3 Αυγούστου 2017, 14:56 / Ανανεώθηκε 3 Αυγούστου 2017, 14:29
Τι σχέση έχουν ο Β. Οικονόμου και ο Ι. Φωτήλας με τον Μέσι και τον Νεϊμάρ;
Facebook Twitter Whatsapp

Από την σημερινή συζήτηση στη Βουλή δεν έλειψαν οι αναφορές στους διεθνείς ποδοσφαρσιστές της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ! 

Από την σημερινή συζήτηση στη Βουλή δεν έλειψαν οι αναφορές στους διεθνείς ποδοσφαριστές της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ! 

Ναι καλά διαβάσατε , τώρα τι σχέση έχουν με την Υγεία  και μάλιστα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή στην Ελλάδα; Το χιούμορ του πρωθυπουργού ήταν η αιτία που ακούσαμε τα ονόματά τους μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας ανέφερε συγκεκριμένα για τον Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου αλλά και για τον αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας κ. Ιάσων Φωτήλα: "Εντάξει, είναι νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά δεν είναι και ο Μέσι ή ο Νεϊμάρ, που είναι πρώτα ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι"

Προφανώς ο πρωθυπουργός ήθελε με αυτό τον τρόπο να σχολιάσει τις "προσθήκες" των δύο βουλευτών, στην κοινοβουλευτική δύναμη της ΝΔ  αφού και οι δύο προέχρονται από ΠΑ.ΣΟ.Κ και  Ποτάμι αντίστοιχα. 

Τώρα τι σχέση έχει το ποδόσφαιρο με την πολιτική, είναι στην κρίση του καθενός σας.