current views are: 12

1 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση09:19

Η άλλη πλευρά της ΔΕΘ: HOT συναυλίες, Ορέστης Τσανγκ και… «μουσείο Φραπέ»!

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης φέρνει στην πόλη γνωστούς καλλιτέχνες

Δημοσίευση 09:19’

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης φέρνει στην πόλη γνωστούς καλλιτέχνες

Στο υποσυνείδητο πολλών συμπολιτών μας η Διεθνής Έκθεσης της Θεσσαλονίκης έχει ταυτιστεί με ανεκπλήρωτες πολιτικές υποσχέσεις και ατέλειωτες πορείες διαμαρτυρίας. 

Όμως η ΔΕΘ δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχει και η… άλλη πλευρα που πολλές φορές αν και περνά σε δεύτερη μοίρα από τα ΜΜΕ έχει και αυτή το ενδιαφέρον της. 

ΔΕΘ χωρίς εκδηλώσεις πολιτισμού δεν γίνεται! Έτσι και φέτος οι παρουσίες θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Κατ’ αρχήν ο «μαχητής» του Survivor, Ορέστης Τσανγκ θα παρουσιάσει εκδήλωση γνωριμίας της πόλης με Κινέζους επενδυτές. 

Γνωστοί τραγουδιστές θα δώσουν συναυλιακό κλίμα στην έκθεση, τραγουδιστές όπως ο Γ. Μαζωνάκης, που θα ανοίξει στις 10 Σεπτεμβρίου τις εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με την «Ελευθερία του Τύπου» το πρόγραμμα συμπληρώνουν και άλλοι γνωστοί τραγουδιστές. 

Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος (11/09), Γιώργος Νταλάρας και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας (14/09), Τάμπτα, Μέλισσες και Playmen (15/09) ενώ την επόμενη μέρα θα γίνει πάρτι μαζί με το MAD.Το συναυλιακό πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με τον Σάκη Ρουβά. Να σημειώσουμε πως τις συναυλίες μπορεί να παρακολουθήσει κανείς μόνο με το εισιτήριο της 82ης ΔΕΘ η οποία ανοίγει τις πύλες της την 9η Σεπτεμβρίου.

Το μουσείο φραπέ

Στις ιδιαιτερότητες της ΔΕΘ και η δημιουργία ενός Μουσείου Φραπέ. Η αλήθεια είναι πως ο δροσιστικός φραπές γεννήθηκε στη ΔΕΘ. Στην 22η διοργάνωση ο υπάλληλος του αντιπροσώπου της Nestle στην Ελλάδα, Δημήτρης Βακόνδιος δεν έβρισκε ζεστό νερό και αποφάσισε να ανακατέψει 2 κουταλιές στιγμιαίου καφέ σε ένα σέικερ με κρύο νερό. 

Το Μουσείο καφέ θα λειτουργήσει στο περίπτερο 11, ενώ στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας Αιμίλιος Ριάδης δημιουργείται ένα beach bar με αληθινή άμμο.


σχετικα αρθρα