current views are: 7

8 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση15:12

Καρέ – καρέ η βόλτα του Εμ. Μακρόν στο Σύνταγμα και οι selfies με τον κόσμο

Μπορεί Εμανουέλ και Μπριτζίτ Μακρόν να είχαν προγραμματίσει να αναχωρήσουν από την Ελλάδα σήμερα στις 16:00 το απόγευμα, ωστόσο το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας έκανε την ανατροπή και άλλαξε το πρόγραμμά του, σπάζοντας το εθιμοτυπικό πρωτόκολλο.

Δημοσίευση 15:12’

Μπορεί Εμανουέλ και Μπριτζίτ Μακρόν να είχαν προγραμματίσει να αναχωρήσουν από την Ελλάδα σήμερα στις 16:00 το απόγευμα, ωστόσο το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας έκανε την ανατροπή και άλλαξε το πρόγραμμά του, σπάζοντας το εθιμοτυπικό πρωτόκολλο.

Μπορεί Εμανουέλ και Μπριτζίτ Μακρόν να είχαν προγραμματίσει να αναχωρήσουν από την Ελλάδα σήμερα στις 16:00 το απόγευμα, ωστόσο το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας έκανε την ανατροπή και άλλαξε το πρόγραμμά του, σπάζοντας το εθιμοτυπικό πρωτόκολλο.

Το ζεύγος θα αποχωρούσε από το Γαλλικό Ινστιτούτο στις 15:15. Καθυστέρησε, όμως, και τελικά έφυγε στις 15:50. Ωστόσο, ο κ.Μακρόν επέλεξε να πάει στο Σύνταγμα, και συγκεκριμένα στην Ερμού, αντί για το αεροδρόμιο, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Εκεί στην πλατεία που ήταν γεμάτη, ο πρόεδρος της Γαλλίας μπήκε στο πλήθος, άρχισε να αγκαλιάζεται με κόσμο και να βγάζει selfies με μικρούς και μεγάλους, όντας ιδιαίτερα προσιτός με όποιον τον πλησίαζε.

«Ο Μακρόν ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που πίστευα ότι θα πετύχω στην Ερμού»

Παρασκευή. Μέρα ιδανική για μια βόλτα στο κέντρο, ειδικά μιας και ακόμα βοηθάει σε αυτό και ο καιρός.

Και κάπου ανάμεσα στα ψώνια, όσοι περπατούσαν στην Ερμού «αμέριμνοι» «έπεσαν» πάνω στους Macron.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας και η Πρώτη του Κυρία έκαναν την ανατροπή και έδειξαν πόσο καλά περνάνε στην Ελλάδα: μπήκαν στο αυτοκίνητο, αλλά… ξαναβγήκαν, γιατί αποφάσισαν να πάνε στο Σύνταγμα αντί να κατευθυνθούν στο αεροδρόμιο, προκειμένου να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο που θα τους πάρει μακριά από τη χώρα που έδειξε ότι τους κέρδισε.

Στη βόλτα που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, είχε διάρκεια περίπου μισής ώρας, ο Εμανουέλ Μακρόν και σύζυγός του είδαν τον κόσμο να τους έχει περικυκλώσει και να τους πλησιάζει εκστασιασμένος: η μια selfie διαδεχόταν την άλλη και ο Emmanuel δε «χάλασε» το χατίρι σε κανέναν!

Ανάμεσα στους τυχερούς με το «απόλυτο ενθύμιο» των 28 ωρών παραμονής του Γάλλου Προέδρου ήταν και η Μαριαλένα Πασιά.

Η 22χρονη τελειόφοιτος Νομικής πλησίασε τον πρόεδρο της Γαλλίας και απαθανάτισε με τον φωτογραφικό φακό του κινητού της το χαμόγελό του στην κοινή τους selfie!

«Μου έκανε εντύπωση πόσο προσιτός ήταν, δε σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει», λέει μιλώντας στο star.gr και συνεχίζει: «Όταν κατέβαινα για βόλτα σήμερα στην Ερμού, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που πίστευα ότι μπορεί να πετύχω!».

Πηγή: Star.gr


σχετικα αρθρα