Στο εσωτερικό της ΝΔ και όχι μόνον, συνεχής είναι η συζήτηση για το επικοινωνιακό ταλέντο του αντιπροέδρου Άδωνι Γεωργιάδη και αν τελικώς είναι αυτός, και όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που δίνει την γραμμή για τους επικοινωνιακούς τόνους του κόμματος.

Δεν έχουν λείψει και οι καραμανλικοί – κεντρογενείς της παράταξης που έχουν, δημοσίως, επικρίνει την επικοινωνιακή «εξάρτηση» της ΝΔ από τον κ. Γεωργιάδη. 

Χθες, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ρωτήθηκε, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, εάν επισκιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προφανώς, ο κ. Γεωργιάδης αρνήθηκε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά, ταυτόχρονα, σημείωσε πως όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον επέλεξε για αντιπρόεδρο «γνώριζε ασφαλώς το επικοινωνιακό του στιλ».

Ιδού και το σχετικό απόσπασμα: «Oταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου ζήτησε να τον εκπροσωπήσω ως αντιπρόεδρός του –μεγάλη μου τιμή– γνώριζε ασφαλώς το επικοινωνιακό μου στιλ. Οχι, δεν τον επισκιάζω καθόλου, διότι λέμε τα ίδια πράγματα μεν, αλλά με εντελώς διαφορετικό ύφος δε. Αλλωστε, εγώ προσπαθώ πάντα να είμαι εντός γραμμής και να μη δημιουργώ προβλήματα. Στόχος μου, να γίνει πρωθυπουργός όσο γίνεται πιο γρήγορα». 

Τ.Τ.