current views are: 8

22 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση11:18

Α. Λοβέρδος σε Π. Κουρουμπλή: Είσαι υπουργός… ναυαγίου!

«Πόσες οκάδες πολιτικού κυνισμού έχει για να πει όσα είπε στρογγυλοκαθισμένος», ανέφερε ο βουλευτής της Δημ. Συμπαράταξης, απευθυνόμενος στον υπουργό Ναυτιλίας.

Δημοσίευση 11:18’

«Πόσες οκάδες πολιτικού κυνισμού έχει για να πει όσα είπε στρογγυλοκαθισμένος», ανέφερε ο βουλευτής της Δημ. Συμπαράταξης, απευθυνόμενος στον υπουργό Ναυτιλίας.

Η διαχείριση της πρωτοφανούς ρύπανσης στον Σαρωνικό από τον αρμόδιο υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «ναυάγιο». Κάθε ημέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες που καταδεικνύουν την διαχειριστική ανεπάρκεια του ΠΑΣΟΚογενούς στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που για πολλούς ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο της Ναυτιλίας για λόγους εσωτερικών ισορροπιών.

Σήμερα στη Βουλή συζητήθηκε για ακόμη μια φορά το ζήτημα του ναυαγίου στον Σαρωνικό που «μαύρισε» θάλασσες και ακτές. Οι επικρίσεις που διατυπώθηκαν από βουλευτές της αντιπολίτευσης είναι ενδεικτικές και «στρίμωξαν» τον κ. Κουρουμπλή. Εντύπωση όμως έκανε η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος όχι μόνο επέκρινε τον υπουργό για τους χειρισμούς του αλλά τον κάλεσε να ενεργεί ως υπουργός και όχι ως ο «κράχτης» του ΣΥΡΙΖΑ για να «ψαρέψει» ψήφους από την Κεντροαριστερά.  

«Χρειάστηκαν πολλές οκάδες θράσους και πολιτικού κυνισμού από τον υπ. Ναυτιλίας για να έρθει σήμερα στην Βουλή και να ψελλίσει δικαιολογίες για το έγκλημα του Σαρωνικού. Ο κ. Κουρουμπλης όφειλε να γνωρίζει ότι είναι Υπουργός για να χειρίζεται θέματα Ναυτιλίας και όχι για να προσπαθεί ματαίως να κλέβει ψήφους από την Κεντροαριστερά. Θα έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί. Εσύ δεν είσαι υπουργός Ναυτιλίας, αλλά υπουργός… ναυαγίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

Το εάν θα εισακουστούν οι εκκλήσεις του κ. Λοβέρδου, μένει να φανεί… 


σχετικα αρθρα