current views are: 13

17 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση16:46

Μαθήματα στυλ από την Μπ. Μπαζιάνα στις ΗΠΑ – Οι chic εμφανίσεις της

Οι ενδυματολογικές επιλογές της συντρόφου του Πρωθυπουργού μέχρι στιγμής υπήρξαν αρκετά εκλεπτυσμένες, κερδίζοντας δικαιωματικά τις εντυπώσεις. 

Δημοσίευση 16:46’

Οι ενδυματολογικές επιλογές της συντρόφου του Πρωθυπουργού μέχρι στιγμής υπήρξαν αρκετά εκλεπτυσμένες, κερδίζοντας δικαιωματικά τις εντυπώσεις. 

Μπορεί τα μάτια και τα αυτιά είναι καρφωμένα στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον με αφορμή την συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο το ενδιαφέρον φαίνεται πως μονοπώλησε και η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα  που «έλαμψε» μέσα από τις εμφανίσεις της.

Οι ενδυματολογικές επιλογές της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα μέχρι στιγμής υπήρξαν αρκετά εκλεπτυσμένες, κερδίζοντας δικαιωματικά τις εντυπώσεις. Μη ξεφεύγοντας ιδιαίτερα από τα χρώματα που συνήθως επιλέγει σε επίσημες περιστάσεις που είναι το λευκό και το μαύρο. Χαρακτηριστικές είναι οι εμφανίσεις της  στα στούντιο της Cinespace Film Studios και το μουσείο του Ελληνισμού στο Σικάγο, όπου η κ. Μπαζιάνα στη πρώτη εμφανίστηκε με μαύρο σύνολο και nude ψηλοτάκουνες γόβες και στη δεύτερη με λευκό κουστούμι το οποίο συνόδευε με ίδιας απόχρωσης lingerie τοπ.

Από τις εμφανίσεις ωστόσο που ξεχώρισαν ήταν εκείνη στην Ουάσιγκτον στο δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν του πρωθυπουργού οι ελληνοαμερικανικές οργανώσεις AHEPA και AHI. Η κ. Μπαζιάνα έκανε την διαφορά επιλέγοντας ένα κόκκινο φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και το οποίο συνόδευσε με μαύρες γόβες.


σχετικα αρθρα