Το γυναικείο φύλο στην πρώτη γραμμή της μάχης για την πολιτική αλλαγή, εκπροσωπεί η Όλγα Κεφαλογιάννη που την Κυριακή βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη καλεσμένη του Θεόδωρου Καράογλου για να μιλήσει σε σχετική εκδήλωση για το ρόλο των γυναικών στην πολιτική.

Η βουλευτής Α΄Αθήνας και Τομεάρχης Πολιτισμού-Αθλητισμού της ΝΔ, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στάθηκε στο αγωνιστικό πνεύμα που πρέπει να επιδείξουν οι γυναίκες προκειμένου να διεκδικήσουν το ρόλο που τους αξίζει σε κάθε πεδίο κοινωνικής δράσης. «Οι γυναίκες πρέπει να γίνουμε οι εκφραστές μιας καλύτερης Ελλάδας, μιας Ελλάδας που θα βαδίζει στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας, αποκαθιστώντας την κοινωνική συνοχή» σημείωσε η κα Κεφαλογιάννη η οποία αναφέρθηκε και στις αρχές και τις ιδέες που άφησε σαν παρακαταθήκη στην κεντροδεξιά παράταξη ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Η ίδια που διατηρεί στενούς δεσμούς με το "καραμανλικό" στοιχείο, συναντήθηκε χθες και με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο γραφείο του στην Παναγή Κυριακού. Άλλωστε ήταν μία από τις στενές συνεργάτιδές του στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ήταν νομική σύμβουλός του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newpost.gr, πάντως, τα όσα γράφονται για τοποθέτησή της στη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, δεν έχουν καμία υπόσταση και η ίδια σε συνομιλητές της τα διαψεύδει κατηγορηματικά.