current views are: 8

21 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση05:21

Υπερκομματική η Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών για το Επιμελητήριο Πειραιά

Με 194 ισχυρά ονόματα της κοινωνίας και της αγοράς το ψηφοδέλτιό της

Δημοσίευση 05:21’

Με 194 ισχυρά ονόματα της κοινωνίας και της αγοράς το ψηφοδέλτιό της

Υπερκομματική και με 194 ισχυρά ονόματα, η Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών για το Επιμελητήριο Πειραιά

Με 194 ισχυρά ονόματα της κοινωνίας και της αγοράς, το ψηφοδέλτιό της, η Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών με επικεφαλής τον Γιάννη Βουτσινά, διεκδικεί τη νίκη στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά που θα πραγματοποιηθούν στις 10 και 11 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για ένα μαζικό, πολυσυλλεκτικό, αντιπροσωπευτικό -κλαδικά και γεωγραφικά-  ψηφοδέλτιο, που κατέθεσε χθες ο οικονομολόγος, σύμβουλος Επιχειρήσεων και Φοροτεχνικός Γιάννης Βουτσινάς, με έντονο το στοιχείο της ανανέωσης, το οποίο συγκροτούν επαγγελματίες από όλους τους κλάδους της οικονομίας, με εμπειρία, δυναμική, διάθεση προσφοράς προς τον επιμελητηριακό θεσμό και γνώμονα τη στήριξη στην ελεύθερη αγορά και την επιχειρηματικότητα που βάλλεται τα τελευταία χρόνια.

Επαγγελματίες από τα μακρινά Κύθηρα, την Ύδρα, τις Σπέτσες, τα Μέθανα, το Πόρο, το Αγκίστρι, την Αίγινα, τη Σαλαμίνα, τα Βίλια, τη Νέα Πέραμο, τη Μάνδρα, τα Μέγαρα, τον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα, την Αγία Βαρβάρα, το Μοσχάτο, τη Λαυρεωτική και βεβαίως την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα νίκης του Γιάννη Βουτσινά και συγκρότησαν μια ομάδα αποφασισμένη να εργαστεί με πρόγραμμα και δυναμική, προκειμένου να ανακτήσει το Επιμελητήριο Πειραιά τον θεσμικό του ρόλο, ως σύμβουλος του κράτους που λειτουργεί για το συμφέρον της εθνικής οικονομίας αλλά και συγχρόνως να είναι η φωνή, ο συνεργάτης, ο βοηθός και ο υποστηρικτής του επαγγελματία.

Μια ομάδα που, όπως λένε τα μέλη της, θα λειτουργήσει τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές, ως ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των επαγγελματιών κάθε περιοχής και του Επιμελητηρίου. Όραμά της είναι ένα Επιμελητήριο βιώσιμο, παρεμβατικό, ισχυρό, ανταποδοτικό, ανοικτό και προσβάσιμο σε όλους. «Ένα Επιμελητήριο  #gia_ton_epaggelmatia», όπως είναι και το hashtag της Κίνησης.

 


σχετικα αρθρα