ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χρέωσε τιμολόγιο για καφέδες στο ΥΠΕΣ - «Δεν καλύπτουμε τέτοιες δαπάνες» απαντά το υπουργείο

του B. Arman - Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου 2017, 13:12 / Ανανεώθηκε 1 Δεκεμβρίου 2017, 14:56
Χρέωσε τιμολόγιο για καφέδες στο ΥΠΕΣ - «Δεν καλύπτουμε τέτοιες δαπάνες» απαντά το υπουργείο
Facebook Twitter Whatsapp

Πρώτη φορά Αριστερά και ο καφές κερασμένος από μας.......

Η κυρία βρίσκεται στο γκισέ του μαγαζιού που πουλάει γνωστή μάρκα καφέ στην Πλατεία Κολωνακίου, ακριβώς μπροστά από την πηγή μας....

«Δέκα κουτιά καφέ με διάφορες γεύσεις παρακαλώ» λέει στη πωλήτρια. Αμέσως λέει αυτή ετοιμάζει το πακέτο. «Τιμολόγιο θέλω» λέει η κυρία: «Υπουργείο Εσωτερικών! Μισό να τηλεφωνήσω να μου πουν το ΑΦΜ».

Συγγνώμη λέμε στη πωλήτρια τον ΚΑΦΕ του υπουργού Εσωτερικών τον πληρώνουμε εμείς;;;; Η κυρία ακούει την ερώτηση μας και απαντα αναιδώς «να μη σας ενδιαφέρει!»

Πάντως κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών μάς δήλωσαν κατηγορηματικά ότι "εμείς δεν έχουμε κανένα τέτοιο τιμολόγιο" και μάλιστα ζήτησαν "όποιος έχει ένα τέτοιο τιμολόγιο να μας το φέρει!".

Εξάλλου οι ίδιες πηγές μας εξήγησαν ότι το υπουργείο δεν δικαιολογεί τέτοιες δαπάνες λέγοντας μας και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που αφορούσε τον Πρωθυπουργό: "Όταν ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το υπουργείο, θέλαμε να πάρουμε λίγα μπισκότα να τον κεράσουμε. Δεδομένου ότι δεν καλύπτουμε τέτοιου είδους έξοδα, τα χρήματα για τα μπισκότα, τα βάλαμε από την τσέπη μας".