ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τι έκαναν στον Πειραιά παλιοί και νέοι ΟΝΝΕΔίτες

του Πάνου Ρασσιά - Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου 2017, 08:16 / Ανανεώθηκε 22 Δεκεμβρίου 2017, 08:14
Τι έκαναν στον Πειραιά παλιοί και νέοι ΟΝΝΕΔίτες
Facebook Twitter Whatsapp

Στη γαλάζια εκδήλωση που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών, εκτός από τα εκατοντάδες στελέχη, παραβρέθηκαν και αρκετοί στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παλιά και νέα μέλη της ΟΝΝΕΔ έδωσαν χθες το βράδυ ραντεβού στον Πειραιά, σε μια συνάντηση όχι μόνο με πολιτικό χαρακτήρα αλλά και με φιλανθρωπικό σκοπό.

Νέοι και παλιοί που έχουν ή είχαν στη ζωή τους ως σημείο αναφοράς την Οργάνωση της γαλάζιας νεολαίας, είχαν την ευκαιρία για μια μετα-συνεδριακή ζύμωση και για ανταλλαγή πολιτικών απόψεων και εκτιμήσεων.

Στη συνάντηση που έγινε στα Βοτσαλάκια της Καστέλας και οργανώθηκε μετά από πρωτοβουλία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη και του παλιού προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Γιάννη Κουλιζάκου έδωσαν το «παρών», οι επίσης πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, Βασίλης Μιχαλολιάκος, Πάνος Σιδέρης, Δημήτρης Μαραβέλιας, Γιάννης Οικονόμου, Γιώργος Παπανικολάου, Σάκης Ιωαννίδης και ο σημερινός πρόεδρος, Κώστας Δέρβος.

Μάλιστα στον χώρο, υπήρχε και ένα πανό με το λογότυπο της ΟΝΝΕΔ, όπου οι παριστάμενοι υπέγραψαν ως αναμνηστικό της συνάντησης και της επανασύνδεσης παλιάς και νέας γενιάς.

Στη γαλάζια εκδήλωση που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών, εκτός από τα εκατοντάδες στελέχη, παραβρέθηκαν και αρκετοί στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ο Θανάσης Νέζης, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου, Σοφία Ζαχαράκη και πολλοί άλλοι.