ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Ι. Κεφαλογιάννης «ενώνει» Κ. Καραμανλή, Α. Σαμαρά, Κ. Μητσοτάκη

Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου 2018, 09:20 / Ανανεώθηκε 22 Ιανουαρίου 2018, 09:05
Ο Ι. Κεφαλογιάννης «ενώνει» Κ. Καραμανλή, Α. Σαμαρά, Κ. Μητσοτάκη
Facebook Twitter Whatsapp

Η εκδήλωση για τον πολιτικό με μία από τις πιο μακρές θητείες με απευθείας εκλογή από το λαό (από το 1958 μέχρι και το 2004) δεν ενώνει μόνον τη Νέα Δημοκρατία αλλά φέρνει κοντά προσωπικότητες με διαφορετικές πολιτικές αναφορές.

Η αποψινή εκδήλωση για τα έξι έτη από το θάνατο του Ιωάννη Κεφαλογιάννη αναμένεται να αποτελέσει την αφορμή για την συνύπαρξη των δύο πρώην Πρωθυπουργών, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, και ενός... μέλλοντα Πρωθυπουργού του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μουσικής.

Και οι τρεις έχουν προσκληθεί προσωπικά από την κόρη του εκλιπόντος, Όλγα Κεφαλογιάννη, και αναμένεται να δώσουν το παρών.

Ωστόσο, η εκδήλωση για τον πολιτικό με μία από τις πιο μακρές θητείες με απευθείας εκλογή από το λαό (από το 1958 μέχρι και το 2004) δεν ενώνει μόνον τη Νέα Δημοκρατία αλλά φέρνει κοντά προσωπικότητες με διαφορετικές πολιτικές αναφορές.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ενώ κεντρικοί ομιλητές είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο πρ. Πρόεδρος της Ν.Δ Ευάγγελος Μεϊμαράκης και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Τ. Τ.