ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Θύμα» του χιονιά ο Αλ. Τσίπρας στο Νταβός

Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου 2018, 21:12 / Ανανεώθηκε 23 Ιανουαρίου 2018, 21:53
«Θύμα» του χιονιά ο Αλ. Τσίπρας στο Νταβός
Facebook Twitter Whatsapp

Περπάτησε 2 χιλιόμετρα στο χιόνι

«Θύμα» του χιονιά και του μποτιλιαρίσματος έπεσε ο Πρωθυπουργός και η ελληνική κυβερνητική αποστολή στο Νταβός όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Ο μεγάλος όγκος χιονιού που έχει πέσει στην πόλη έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση κυκλοφοριακής συμφόρησης στους δρόμους που σε συνδυασμό με το γεγονός που λαμβάνει χώρα , δημιούργησαν ατέλειωτες ουρές αυτοκινήτων.

Μεταξύ των παθόντων είναι και ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος φοβούμενος να μην καθυστερήσει στα προγραμματισμένα ραντεβού του το «έκοψε» με τα πόδια μέσα στο χιόνι  μαζί με την κυβερνητική αποστολή διανύοντας πορεία περίπου 2 χιλιομέτρων που απέμενε μέχρι τον προορισμό τους.

Με μικρή καθυστέρηση πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ οι διαδοχικές συναντήσεις του πρωθυπουργού με επενδυτές. Πρόκειται για τον Ελληνο-αυστραλό-Αμερικανό επενδυτή 'Αντριου Λιβέρης και τον διευθύνοντα σύμβουλο της βελγικής εταιρείας Delhaize, Dick Boer.

Εν συνεχεία ο κ. Τσίπρας αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του Φόρουμ, συνεχίζοντας το πρόγραμμά του και πάλι με τα πόδια.