current views are: 14

27 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση16:54

Τι απαντά ο Π. Ψωμιάδης για τη διαφήμιση και τον… Ζορό – «Γλέντι» στο Twitter για τη «Jumbo-επιτυχία»

Δείτε το διαφημιστικό σποτ των Jumbo με πρωταγωνιστή τον εκκεντρικό πολιτικό.

Δημοσίευση 16:54’

Δείτε το διαφημιστικό σποτ των Jumbo με πρωταγωνιστή τον εκκεντρικό πολιτικό.

Για την αποκριάτικη διαφήμιση των Jumbo στην οποία πρωταγωνιστεί ως… Ζορό και έχει σαρώσει το Διαδίκτυο μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

«Ποιος ήταν ο Ζορό; Ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων», λέει χαρακτηριστικά ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, μιλώντας για την απόφασή του να παίξει στη διαφήμιση, τονίζοντας πως δεν πληρώθηκε για αυτό.

«Ο Ψωμιάδης έχει αποδείξει ότι είναι παρών σε όλα τα προσκλητήρια. Γεννήθηκα στον χώρο των παιχνιδιών, ήμουν για χρόνια μεγαλοέμπορος. Δεν ήμουν ποτέ θιασώτης ενός σύγχρονου τσίρκου. Ποτέ δεν φόρεσα τη μάσκα της υποκρισίας και της γελοιότητας. Είμαι αληθινός, αυθεντικός και ειλικρινής», προσθέτει ακόμα.

Παράλληλα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε σύντομα στις οθόνες… 

Ο… Ζορό Π. Ψωμιάδης 

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης με την εκκεντρικότητα του. Ακόμα και όταν κατείχε σοβαρές θεσμικές θέσεις όπως αυτή του βουλευτή, του νομάρχη, ακόμα και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας είχε προκαλέσει… θύελλα με τις επιλογές και τις εμφανίσεις του.

Αυτή τη φορά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του. Ντύθηκε Ζορό και πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ των Jumbo για τις Απόκριες.

Στο σποτάκι ακούγεται μάλιστα διασκευασμένος ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας και όταν η συμπρωταγωνίστρια απευθύνεται στον… Ζορό λέγοντας του ”κάτι μου θυμίζει”, χαμογελαστός όπως συνηθίζει δεν έχει πρόβλημα να «βαφτίσει» τον ύμνο της ΝΔ «νέα Jumbo-επιτυχία».

«Γλέντι» στο Twitter

Ο «Ζορό», όπως ήταν φυσικό, έδωσε τροφή για σχόλια στους χρήστες των social media και το Twitter πραγματικά πήρε φωτιά με το… κράξιμο να έχει την τιμητική του.

 


σχετικα αρθρα