Άμεση κατάθεση των προτάσεων της κυβέρνησης για το απελευθερωμένο επάγγελμα των ταξί, ζήτησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κ. Γείτονας, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. O κ. Γείτονας, μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει λάθος τους χειρισμούς του Γιάννη Ραγκούση στο θέμα των ταξί. «Θα πρέπει το ταχύτερο η κυβέρνηση να καταθέσει τις προτάσεις και να γίνει ένας διάλογος για να τελειώνουμε με την υπόθεση. Αρκετά τράβηξε. Πλήττει όλη την εικόνα της χώρας», είπε ο κ. Γείτονας

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε απαράδεκτες τις ακραίες μορφές κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί λέγοντας ότι «το δικαίωμα στη διαμαρτυρία ή στη διεκδίκηση δεν τους δίνει δικαίωμα στην ανομία και στην βία. Να σταματήσουν αμέσως».

Επίσης, ο κ. Γείτονας καταλόγισε λανθασμένους χειρισμούς στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γ. Ραγκούση, υπογραμμίζοντας: «Ασφαλώς έγιναν λάθη χειρισμών. Δεν υπάρχει θέμα. Υπάρχουν κανόνες φυσικά για το άνοιγμα του επαγγέλματος, αλλά υπάρχει και κανόνας στην πολιτική. Και ο πρώτος κανόνας είναι ότι η κυβέρνηση έχει συνέχεια. Διότι όταν υπάρχει ασυνέχεια τη διασφαλίζει ο πρωθυπουργός. Ο δεύτερος κανόνας είναι ότι δεν γίνεται διάλογος με κλειστά χαρτιά. Και ο τρίτος κανόνας είναι το timing».