current views are: 6

9 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση13:31

To χρώμα της βαλίτσας, η ανώτατη πηγή της ΝΔ και ο…Μηταράκης

Η Novartis, οι βαλίτσες της μίζας και οι διάδρομοι της Βουλής

Δημοσίευση 13:31’

Η Novartis, οι βαλίτσες της μίζας και οι διάδρομοι της Βουλής

Αυτόπτες μάρτυρες ενός ενδιαφέροντος περιστατικού με πολλά υπονοούμενα και αρκετή δόση χιούμορ ήταν οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής το πρωί της Παρασκευής. Και αυτό γιατί στο περιθώριο της συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων και σε πηγαδάκι με τον Κωστή Χατζηδάκη, έκανε την εμφάνισή της η ανώτατη πηγή της ΝΔ (εκείνη που μια μέρα νωρίτερα είχε μιλήσει για Πολωνοποίηση της δημόσιας ζωής). « Τα λέει καλά;», ρώτησε με τους δημοσιογράφους ν’ απαντούν: « τα λέει ναι αλλά είναι η ανώτερη και όχι ανώτατη πηγή».

Κάπου εκεί και μέσα σε μια ατμόσφαιρα ευφορίας η συζήτηση πήγε στην υπόθεση Novartisκαι στις αναφορές των μαρτύρων περί του χρώματος της βαλίτσας με τις μίζες. «Το χρώμα της βαλίτσας έχει σημασία», είπε η ανώτατη πηγή και πρόσθεσε: « εξάλλου είναι άλλο πράγμα να έχει δύο και άλλο τέσσερα ροδάκια».

Εκείνη τη στιγμή μάλιστα περνούσε από το διάδρομο επισκέπτης που κρατούσε στο χέρι μια βαλίτσα με το Νότη Μηταράκη να περπατά δίπλα του! Αυτό ήταν! Το μυαλό όλων έκανε αυτόματα τους συνειρμούς, τα χαμόγελα ξεχείλισαν και η ανώτατη πηγή της ΝΔ αναφώνησε: «ώπα! Να η βαλίτσα! Και ο Μηταράκης δίπλα! Σκάνδαλο!».


σχετικα αρθρα