ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Βόμβα» Γεωργιάδη για Novartis: «Πιστεύω ότι ο Τσίπρας πήρε μίζα από τον Φρουζή»

Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου 2018, 10:24 / Ανανεώθηκε 12 Φεβρουαρίου 2018, 10:41
«Βόμβα» Γεωργιάδη για Novartis: «Πιστεύω ότι ο Τσίπρας πήρε μίζα από τον Φρουζή»
Facebook Twitter Whatsapp

Χαρακτήρισε «στημένη» την υπόθεση Novartis «από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Πιστεύω ότι ο Τσίπρας πήρε μίζα από τον Φρουζή» καταγγέλλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπολύοντας επίθεση κατά του πρωθυπουργού για τη «σκευωρία της Novartis», μια υπόθεση την οποία χαρακτηρίζει «δώρο» της κυβέρνησης προς τη Νέα Δημοκρατία, «διότι βοήθησε στην ενότητα της παράταξης».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας: «Όταν έφερα στη Βουλή τη μείωση της φαρμακευτική δαπάνης, ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τον νόμο. Τσίπρας (σ.σ.: όταν τοποθετήθηκε στη Βουλή) και Φρουζής (σ.σ.: σε δελτίο Τύπου, ως πρόεδρος του ΣΦΕΕ τότε) είπαν τα ίδια λόγια. Αν ο Φρουζής μοίραζε βαλίτσες, σε ποιον θα την πήγε; Σε αυτόν που του έκοψε τις τιμές ή σε αυτόν που πήγε στη Βουλή και έλεγε τα λόγια του Φρουζή; Όπως λέει ο μάρτυρας για τον Αβραμόπουλο «πιστεύω ότι πήρε μίζα 40 εκατομμύρια», έτσι λέω και εγώ ότι ο Τσίπρας για να έρθει στη Βουλή και να πει αυτά που είπε, πήρε μίζα. Πάμε να το αποδείξουμε τώρα. Ανοίξτε τους λογαριασμούς του. Και του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο κ. Γεωργιάδης άφησε σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης για παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης: «Κάποιοι δικαστές και εισαγγελείς, δικαιούμαι να πω πως έχουν λυγίσει στο κυβερνητικό μπούλινγκ».

Υπερασπίστηκε τον εαυτό του, λέγοντας: «Εγώ ξέρω αν τα πήρα ή όχι, και ξέρω ότι δεν έχω πάριε ούτε καφέ εσπρέσο. Ευτυχώς, πλέον έχω όλα τα στοιχεία».

Χαρακτήρισε «στημένη» την υπόθεση Novartis «από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό», τονίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το τελευταίο κόμμα που δικαιούται να μιλάει για εμπλοκή με φαρμακευτικές εταιρείες».