ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο δήμαρχος Τρικκαίων «καρφώνει» τον Σπίρτζη για το κάπνισμα

Δημοσίευση 6 Μαρτίου 2018, 10:04 / Ανανεώθηκε 7 Μαρτίου 2018, 13:21
Ο δήμαρχος Τρικκαίων «καρφώνει» τον Σπίρτζη για το κάπνισμα
Facebook Twitter Whatsapp

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο υπουργός κάπνισε σε κλειστό χώρο.

Ολομέτωπη επίθεση στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο υπουργός κάπνισε σε κλειστό χώρο.

Ειδικότερα, στο δήμο Τρικκαίων εφαρμόζεται απαρέγκλιτα τους τέσσερις τελευταίους μήνες ο αντικαπνιστικός νόμος! Έτσι ο δήμαρχος βλέποντας τον υπουργό να καπνίζει εκνευρίστηκε και ανήρτησε στο Facebook σχετική φωτογραφία, ενώ σχολίασε με σκληρές εκφράσεις 

"Όταν πραγματικά νιώθεις μ@λ@κας που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό… Σε ένα παράλληλο σύμπαν, .σε μία άλλη χώρα, όταν ένας υπουργός απροκάλυπτα παραβίαζε το νόμο αλλά και τις εγκυκλίους άλλου του συναδέλφου, η παραίτηση θα ήταν μονόδρομος. Αλλά ξέχασα… Είμαστε στην Ελλάδα" έγραψε.

Σημειώνεται ότι ο κ.Σπίρτζης πραγματοποίησε το Σάββατο περιοδεία στο Πήλιο και σε περιοχές που έχουν πληγεί τον τελευταίο καιρό από θεομηνίες. Μαζί του ήταν και η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου αλλά και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Μάκης Μπαλλής καθώς και ο ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΣ Κώστας Πουλάκης.