current views are: 16

18 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση20:45

Πέτρος Μαντούβαλος και Αλέξης Κούγιας φωτογραφίζονται μαζί με το κύπελλο Φωκίδας

Για την ιστορία, ο Αστέρας Ιτέας απέσπασε μεγάλη νίκη έναντι του Αχιλλέα Φαρσάλων και εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή την Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Δημοσίευση 20:45’

Για την ιστορία, ο Αστέρας Ιτέας απέσπασε μεγάλη νίκη έναντι του Αχιλλέα Φαρσάλων και εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή την Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Πόλος… έλξης φαίνεται πως είναι το κύπελλο Φωκίδας που κατέκτησε πανηγυρικά προ ημερών ο Αστέρας Ιτέας.

Σήμερα, στο γήπεδο για τον αγώνα της ομάδας έναντι του Αχιλλέα Φαράλων βρέθηκε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον περιχαρή πρόεδρο του Αστέρα Πέτρο Μαντούβαλο.

Μάλιστα, ο κ. Μαντούβαλος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook μια φωτογραφία με την εξής λεζάντα:

«Πόλος έλξεως,σημείο αναφοράς και συναντήσεων ο κυπελλούχος και κυρίαρχος στην Γ´ Εθνική ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ

Ευχαριστώ πολύ τον Αλέξη ΚΟΥΓΙΑ καλό φίλο και διακεκριμένο συνάδελφο για την σημερινή του παρουσία στο γήπεδό μας και σε μια ακόμη νίκη μας επί του ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ».

Για την ιστορία, ο Αστέρας απέσπασε μεγάλη νίκη έναντι του Αχιλλέα Φαρσάλων και εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή την Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η ομάδα της οποίας ηγείται ο γνωστός δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε νωρίς με 2-0. Ωστόσο, ο Αχιλλέας κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά, με τους γηπεδούχους ωστόσο να σημειώνουν στο 87’ το γκολ της πολύτιμης νίκης και να διασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο Αστέρας Ιτέας με αυτή τη νίκη είναι στην τέταρτη θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.


σχετικα αρθρα