current views are: 10

14 Απριλίου 2018
Δημοσίευση17:42

Βουλευτής ζητά να καεί η πουτ@@@ η Βουλή!

Ο απίθανος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς

Δημοσίευση 17:42’

Ο απίθανος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς

Υπάρχει μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου, δηλαδή άνθρωπος που όχι μόνον έχει εκλεγεί και αμείβεται από τη Βουλή αλλά και δίνει μάχη για την επανεκλογή του που θα μπορούσε να επιθυμεί να… καεί; 

Κι όμως στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, τίποτε δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση. 

Έτσι, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς όχι μόνον συμμετείχε στη συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ, που προηγήθηκε του ματς με τον Πανιώνιο, αλλά έδειξε να συμμετέχει με όλη του την καρδιά στο υβριστικό παραλήρημα των συγκεντρωμένων κατά του αθηναϊκού κατεστημένου και του Κοινοβουλίου.

Στο βίντεο, που δημοσιοποίησε το Reportplus.gr, ο κ. Φωκάς όχι μόνον απολαμβάνει το σύνθημα «να καεί η πουτ@@@ η Βουλή» αλλά και ενθαρρύνει τους συγκεντρωμένους να φωνάξουν ακόμη πιο δυνατά. Μάλιστα, στα πρώτα δευτερόλεπτα αποδεικνύεται ότι δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό, φωνάζοντας και ο ίδιος το σύνθημα. 

Στην ομιλία του, δε, ο κ. Φωκάς μίλησε για αθηναϊκό κατεστημένο, «ΠΟΚ» ενώ προειδοποίησε πως για το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ισχύει το «ή εμείς ή κανείς», καλώντας ουσιαστικά σε κινητοποιήσεις εάν δεν απονεμηθεί το τίτλος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 
Ίσως, βέβαια, ο κ. Φωκάς θα ήταν ακόμη πιο πειστικός εάν δήλωνε πως, σε περίπτωση που η ομάδα δεν πάρει τον τίτλο, ο ίδιος θα παραιτηθεί από τη θέση του βουλευτή.

Διαφορετικά, θα πρόκειται για καθαρή υποκρισία, με στόχο την επανεκλογή του κ. Φωκά ως μέλους της πουτ@@@@ της Βουλής!
 


σχετικα αρθρα