ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η ΝΔ ειρωνεύεται το Μαξίμου για τις γαλλικές φρεγάτες

Δημοσίευση 24 Απριλίου 2018, 19:08 / Ανανεώθηκε 24 Απριλίου 2018, 19:45
Η ΝΔ ειρωνεύεται το Μαξίμου για τις γαλλικές φρεγάτες
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας φέρονται να μην λειτουργούν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Λόγω της παροιμιώδους ανικανότητας της κυβέρνησης, τις τελευταίες ημέρες εμφανίζουν πρόβλημα τα email διαφόρων υπουργείων, με συνέπεια να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο» ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, η οποία διαμαρτύρεται ότι το Μαξίμου καθυστερεί να απαντήσει σε ανακοινώσεις της.

«Καθώς πιθανολογούμε η βλάβη να έχει πλήξει και το Μαξίμου, επανεκδίδουμε την πρωινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και τα ερωτήματα που απευθύναμε για τις γαλλικές φρεγάτες, καθώς έχουν περάσει 7 ολόκληρες ώρες» αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Την περασμένη Κυριακή, η Νέα Δημοκρατία κατήγγειλε ότι το κλειστό υπηρεσιακό σύστημα email του υπουργείου Εξωτερικών είχε πάχει να λειτουργεί εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης με την Τουρκία.

Λόγω του φερόμενου προβλήματος, η ΝΔ επανεξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης την πρωινή ανακοίνωσή της:

«Μόλις προ τεσσάρων ημερών η Κυβέρνηση, μέσω του νέου Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Κουβέλη, ανακοίνωσε ότι, ύστερα από συνεννόηση των κ. Τσίπρα και Μακρόν, δύο γαλλικές φρεγάτες τύπου FREMΜ, όχι μόνον συμφωνήθηκε να αποκτηθούν από την Ελλάδα, αλλά και ότι “θα πλεύσουν το καλοκαίρι στο Αιγαίο”.

 Με δήλωσή της η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας κ. Φλοράνς Παρλί έκανε γνωστό ότι η χώρα της δεν προτίθεται να νοικιάσει καμία φρεγάτα στην Ελλάδα.

Η Κυβέρνηση που, ως φαίνεται, αντιμετωπίζει με παροιμιώδη ερασιτεχνισμό ακόμη και την άμυνα της χώρας, μπορεί επιτέλους να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες τι ακριβώς έχει συμφωνήσει -αν έχει συμφωνήσει κάτι- με τη Γαλλία;».