current views are: 6

13 Μαΐου 2018
Δημοσίευση07:58

Γεωργιάδης: Ψεύδεται για την Ψήφο των Αποδήμων – Σκουρλέτης: Παίζει με το Twitter

Το αιχμηρό σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ για τα όσα είπε ο Υπουργός Εσωτερικών στο «Ακραίως»

Δημοσίευση 07:58’

Το αιχμηρό σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ για τα όσα είπε ο Υπουργός Εσωτερικών στο «Ακραίως»

«Ο Πάνος Σκουρλέτης ψεύδεται στην εκπομπή του Τάκη Χατζή διότι ισχυρίζεται ότι προϋπόθεση για την Ψήφο των Αποδήμων είναι να απογραφούν. Όμως εμείς ζητούμε ψήφο μόνον για τους κατόχους ελληνικού διαβατηρίου δηλαδή για όσους συμμετείχαν στην απογραφή. 500.000 έφυγαν εν μέσω κρίσης αυτοί;», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Νωρίτερα ο κ. Σκουρλέτης είχε πει πως «προϋπόθεση για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού είναι η καταγραφή τους στην τελευταία απογραφή» και κάλεσε να μην «πετάμε πυροτεχνήματα».

Απαντώντας στα όσα του καταλόγισε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε: «Το ψεύδος δεν καταλαβαίνω. Να έρθει η Νέα Δημοκρατία να μας πει τι προτείνει» και πρόσθεσε: «Ο κ. Γεωργιάδης είναι “τουιτεράς”, παίζει με το Twitter εδώ και χρόνια».

Κατηγόρησε τέλος τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που όπως είπε «ευθύνονται για το φαύλο δικομματικό σύστημα».

Σε νεότερη ανάρτηση του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε: «Μόλις ο Τάκης Χατζής ανέφερε στον Πάνο Σκουρλέτη την ανάρτηση μου, ο Υπουργός τα έχασε και φυσικά αρνήθηκε να απαντήσει. Του έφυγε φυσικά το ύφος που είχε ως τότε του δήθεν μεταρρυθμιστή. Ο Σύριζα αρνείται στους Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίσουν, αυτή είναι η αλήθεια. Φοβούνται!», σημείωσε.


σχετικα αρθρα