current views are: 6

15 Μαΐου 2018
Δημοσίευση11:59

Σε προεκλογικούς τόνους το νέο βίντεο Τσίπρα: «Μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται»

Πρωταγωνιστής ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στο νέο βίντεο του Μαξίμου μέσω των κοινωνικών δικτύων

Δημοσίευση 11:59’

Πρωταγωνιστής ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στο νέο βίντεο του Μαξίμου μέσω των κοινωνικών δικτύων

Ο Αλέξης Τσίπρας που γράφει στον υπολογιστή. Που προβληματίζεται. Που ετοιμάζεται να υποδεχθεί κάποια διεθνή προσωπικότητα, μαζί και όλο το Μαξίμου που προετοιμάζεται για την επίσκεψη. 

Και εν μέσω αυτών των εικόνων, ο Πρωθυπουργός να απευθύνεται στους Έλληνες αναφορικά με την έξοδο της χώρας από το καθεστώς της αβεβαιότητας και την επιστροφή της στην κανονικότητα. Να σηματοδοτεί τη μετάβαση από τις θυσίες των πολλών «στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους».  Και να διαμηνύει πως η χώρα ανακτά τη θέση της στην Ευρώπη και τον Κόσμο. Όπως λέει «τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται». 

Σε αυτό συνοψίζεται το νέο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά αποκλειστικά τον κ. Τσίπρα. Ένα βίντεο που θυμίζει έντονα προεκλογική περίοδο και που, κάλλιστα, θα μπορούσε να «σταθεί» στην επικοινωνιακή εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της κάλπης. Βέβαια, τα κυβερνητικά στελέχη επιμένουν ότι η κάλπη θα στηθεί το 2019, συνεπώς η «ανάγνωση» του εν λόγω βίντεο ως προεκλογικού μπορεί να είναι και λάθος. Μπορεί και όχι. 

 


σχετικα αρθρα