ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Μητσοτάκης με τους ποδηλάτες αστυνομικούς

του Γιώργου Δ. Ευθυμίου - Δημοσίευση 20 Μαΐου 2018, 13:17 / Ανανεώθηκε 20 Μαΐου 2018, 14:38
Ο Μητσοτάκης με τους ποδηλάτες αστυνομικούς
Facebook Twitter Whatsapp

Το κέντρο της Κέρκυρας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπου εκτός με τους πολίτες που συνομίλησε είχε και μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους ποδηλάτες της Ελληνικής Αστυνομίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το κέντρο της Κέρκυρας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπου εκτός με τους πολίτες που συνομίλησε είχε και μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους ποδηλάτες της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστός λάτρης των σπορ, σταμάτησε και χαιρέτισε τα στελέχη της ΕΛΑΣ που περιπολούν στην πιο πολυσύχναστη τουριστική περιοχή του νησιού, ρωτώντας μάλιστα για τον εξοπλισμό τους και τις δυνατότητες που έχουν κινούμενοι με τα ποδήλατα.

Νωρίτερα, αφού επισκέφτηκε την έδρα των φιλαρμονικών και την αναγνωστική εταιρία του νησιού, άναψε από ένα κερί στην εκκλησία του πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνα και της Φανερωμένης.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του, ανάμεσα τους και μία παρέα παιδιών του δημοτικού, από σχολείο που βρισκόταν εκδρομή στην Κέρκυρα.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης, βρέθηκε και στο Σταθμό του Πολεμικού Ναυτικού (ΝΑΣΚΕ) που βρίσκεται μέσα στο κάστρο και συνομίλησε με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.