ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τα fake news, ο Παππάς και οι δημοσιογράφοι με περούκες

του Παναγιώτη Τζαννετάτου - Δημοσίευση 25 Μαΐου 2018, 11:11 / Ανανεώθηκε 25 Μαΐου 2018, 11:50
Τα fake news, ο Παππάς και οι δημοσιογράφοι με περούκες
Facebook Twitter Whatsapp

Συζητήθηκε στη Βουλή τελικά με... διπλή καθυστέρηση η ερώτηση του βουλευτής της ΔΗΣΥ, Θόδωρου Παπαθεοδώρου

Συζητήθηκε στη Βουλή τελικά με... διπλή καθυστέρηση η ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΣΥ, Θόδωρου Παπαθεοδώρου προς τον Νίκο Παππά για τη προ διετίας απόπειρα παρακολούθησης του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής από δύο δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη. Η διπλή φύση της καθυστέρησης έγκειται στο γεγονός πως πέραν του όχι έχουν περάσει δυο χρόνια,  η ερώτηση είχε οριστεί να συζητηθεί τη περασμένη βδομάδα αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο- δεν ανέλαβε κανείς την ευθύνη- πήρε αναβολή.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Παπαθεοδώρου θύμισε τα γεγονότα και έψεξε τη κυβέρνηση για τη στάση της, τα δύο τηλεγραφήματα του ΑΠΕ αλλά και την αναμετάδοση της είδησης περί σύλληψης των δύο δημοσιογράφων με τις περούκες.

Από τη πλευρά του ο κ. Παππάς, κατηγόρησε τους δημοσιογράφους πως ουσιαστικά προσπάθησαν να «στήσουν» το θέμα, περιμένοντάς τον να πάει για ακριβά ψώνια και καταγγέλλοντας ότι τα ίδια είχαν κάνει κατά το παρελθόν και με την Άννα Διαμαντοπούλου.

«Τα γεγονότα είναι ακριβή και χαίρομαι γιατί διακρίνω  προσπάθεια αποστασιοποίησης από αυτή τη πρακτική! Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους, μεταμφιέστηκαν για να μας παρακολουθούν και ας κρίνει ο καθένας αν με τον τρόπο το δικό σας πρέπει να ασκείται η πολιτική!», είπε ο κ. Παππάς και κατέληξε με νόημα: «εμείς πρέπει να λέμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει  δημοσιογραφικός εμετός, πολύ περισσότερο όμως να μην υπάρχει ο πολιτικός που πολύ φοβάμαι ότι για κάποιους είναι πολύ ψηλά ο πήχης».